Más is járt így?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk ,már van egy kislányunk aki elsőre meg is fogant.Azt mondták évekig,hogy majd nem is lehet endometriózis miatt .Most van az első hónap hogy próbálkozunk a kistesóval és tökre rosszul esett hogy megjött a mensim,még sírtam is. Normális ez?Mi van ha még jó pár hónapig nemsikerül és én már most így kiakadtam...
2012. márc. 3. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha sokáig nem fog összejönni, akkor majd másképp fogod fel, most még ez újdonság a számodra, hogy hogy lehet az, hogy nem sikerült a másik is elsőre...

Nekem amúgy már több mint 2 éve nem sikerül, első baba lenne és már 28 éves vagyok. Én már nem is hiszek benne, hogy sikerülhet, feladtam. :(

2012. márc. 3. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk is az 5. hónapunk ez, de még mindig semmi. Nálunk első baba lenne, és már az első hónapban akkorát koppantam, mert meggyőződésem volt a tüneteim alapján, hogy terhes vagyok, erre megjött. Akkor nagyon kivoltam, és két napig csak sírtam, és akkor eldöntöttem, hogy nem fogom magamat beleélni hanem próbálkozunk és jön ha jönni kell. Persze mindezek mellett, ovutesztelek, meg teázom, figyelem a szervezetem minden egyes rezdülését, de nem mondom azt, hogy rá vagyok görcsölve. Kedves utolsó, nem szabad feladni. Nagyon nehéz, hogy úgy mennek el hónapok, hogy már megint megjött, rossz és hosszú várakozás, hogy na vajon most összejött-e. Eddig én is minden hónapban elszontyolodtam, de érzem, hogy össze fog jönni. Össze kell jönnie, és nem szabad feladni. 28 évesen még nagyon sok reményed van...légy erős, legyünk erősek, kívánom mindannyiunknak, hogy minél hamarabb babásak legyünk. De ha gondoljátok beszélhetünk valahol...

2012. márc. 3. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi 1,5 éve próbálkozunk, de már én is teljesen lemondtam a dologról. Persze sok cikket olvasgatok,rengeteg ismerősömnek van pici babája a környezetemben, így elkerülhetetlen, hogy mindig megkérdezze valaki hogy hogy állunk a baba témával. De már inkább témát váltok,mert idegesít a kérdés is...Nehéz ez nagyon, az biztos....
2012. márc. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!