Járt már így valaki rajtam kívül?
Decemberben volt 1 drilling műtétem PCO miatt. A műtét előtt november 29.-én jött meg, a műtét után január 6.-án. Itt 38 nap telt el. Most meg már a 41. napon vagyok és még mindig nem jött meg. Nőgyógyászhoz nem mehetek gyógyszerért, mert spontán ciklusnak kellene lenni, mert összeférhetetlenség vizsgálatra kell mennünk. Tegnap reggel teszteltem negatív lett.
Kérdésem az lenne, hogy:
Van esélyem a babára, hogy összejött?
Meddig reménykedhetek még?
És ilyen ritka ciklussal sikerült valakinek a baba?
Szia!
Bocsi, de én úgy gondolom, hogy még mindig a PCO kavar be. :-(
Van annak egy alapbetegsége, és ha az nincs kezelve, akkor újra megjelenhetnek a ciszták. Bár nem szoktak rögtön a műtét után, de az esély sajnos megvan rá. :-(
Azért a reményt még ne add fel, hátha csak később volt peteérésed, de azért menj el dokihoz, hogy megnézze UH-val, mi a helyzet. Viszont szeretném megkérdezni, hogy milyen összeférhetetlenségi vizsgálatod lesz, és miért fontos hozzá a természetes ciklus.
A Kaáliba megyünk az összeférhetetlenségi vizsgálatra. Ott mondták, mikor az első konzultáción voltunk, hogy spontán ciklus kell. Én sem értem, hogy miért.
Azért kell ez a vizsgálat mert még ilyenen nem voltunk. A férjem eredménye jó, és azt tudjuk hogy velem van a baj. Most megyünk sorba minden vizsgálaton. Azt mondta a Kaáliba a doki, hogy az a vizsgálat után már többet tud mondani.
A merckformint már nem szedem december óta. a műtéttel átmenetileg megoldották a pco problémát. ezért mondta a doki hogy 2 éven belül mindenképp terhesnek kell lennem. és ezt a kaáliba mondták.voltam cukorterhelésen még tavaly májusban.
A győri kaáliba voltunk dr Kőrösi Tamásnál.
Nekem a merckformin nem használt semmit még a ciklusom se állt be tőle.
A cukorterheléses eredményem: vércukor 4,3 mmol/L, vércukor 120' 4,7 mmol/L
inzulin 10,1 mU/L, inzulin 120' 49,8 mU/L
Szia!
Hát ez az inzulin még mindig magas. :-( Ha nem hat az a gyógyszer, amit eddig szedtél, kérj másfajtát, nekem is másikat írtak. Azóta már jók lettek az értékeim. És fontos, hogy a diétát is tartsd! Ugyanolyan fontos, mint a gyógyszer! És semmiképp se hagyd abba a gyógyszerszedést, mert ha sikerül is a baba, elvesztheted emiatt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!