Ki ismeri Dr. Szinte Andrást illetve ki járt nála magánrendelésre?
4,5 hónapja szültem nála nekem nagyon szimpi. De azt nem tudom hogy mennyi egy magánrendelés egy alkalom mert nekem kéne egy ki vizsgálás.
Nem vagyok terhes mert tegnap voltam az esztékában és ott meg néztek ultrahangal hát nagyon régi gép volt és azt mondták hogy egyenlőre nem lát semmit meg nem tapintót ki semmit meg azt is mondta hogy nincs probléma és tegnap azt mondta hogy holnap azaz ma menjek vissza a rendelőbe. De nekem volt egy megérzésem hogy nem haza kell menni hanem a kórházba olyan 7.érzésem volt. Igaz hazudtam hogy nem voltam ott meg minden de azért mert úgy éreztem hogy oda kell mennem a kórházba hogy vizsgáljanak meg aztán ki derült mert bele néztek a számítógépbe és rá jöttek hogy jártam ott tudom nem volt szép dolog hazudni. Aztán az az orvos is meg vizsgált és csinált egy pár ultrahangot aztán az egyiken egy jó 10 percig nézte meg voltam ilyedve aztán utána azt mondta hogy menjek a másikhoz mert az fejlettebb gép mint a másik. És ott is nézet legalább 10 percig és kijelentette azt hogy látót valamit a petevezetékben de terhességnek a színe javát nem látja minden hogy megnézet meg hát vettek vért hogy az ki derítse hogy terhes vagyok vagy sem meg egyéb kockázatokat is ki zárjon. Aztán bő 10perc után kijelenti nekem hogy lehet hogy van egy ciszta egy nagy vagy a másik hogy méhen kívüli terhesség azt hittem hogy ott helyben össze esek, elsápadtam, meg néztem ki a fejemből és mondta hogy lehet hogy kell műtét ami avval jár hogy ki veszik a petevezetéket én azt hitem hogy ott halok meg rögtön és azt is mondta hogy akár mikor menni kel a műtőbe utána ki nyögte hogy meg nézeti a fő orvossal hogy ő mit látót és tanácskozzanak hogy mi lehet az. Már 4 és fél órája ott szenvedtem az idegben olyan rémült és ideges voltam hogy az valami szörnyű meg az a várakozás meg hogy mindjárt jövők. Aztán kiderült hogy volt valamikor vetélésem amit nem vettem észre mert talán távozhatott a mensimmel valamikor és kiderült hogy egy nagy cisztám van . Majd vissza kell mennem amikor a következő mensim meg jön de akkor is ha nem jön meg lehet hogy meg kell műteni azt is mondta meg lehet hogy gyógyszert kell szednem. Nagyon szomorú vagyok és kétségbe vagyok esve hogy cisztám van de nagy cisztám van azért görcsölök.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!