Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítással teherbeesés?...

Megszakítással teherbeesés? Ki járt így?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig védekeztetek így?
2012. márc. 10. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
igen teherbe lehet esni énis igy védekezek a párommal és már 4 napja késik és a höm is 37 feletti szoval nem valami biztos módszer
2012. márc. 10. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám járt így öcsémmel, engem pedig szoptatott, még csak 3 hónapos voltam!!! Szép egészséges gyerek lett!!!

Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd!!!

2012. márc. 10. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 évig így védekeztünk a párommal és nem lettem terhes. Mi csak azért védekeztünk így mert ha terhes lettem volna, az sem lett volna gond. Az is lehet, hogy csak velünk nem stimmelt valami..Most kezdtük el a tudatos "babakészítést", úgyhogy nemsokára kiderül, hogy nekünk bejött-e a dolog védekezésként, vagy amúgy is nehezebben sikerül teherbeesnem. Majd küldök infót, ha kiderítettem :)
2012. márc. 10. 14:20
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
A megszakítás nem védekezés. Az előváladéktól is teherbe lehet esni, szóval az esély simán megvan a babára. Hetente ír ide valaki, hogy megszakítással lett terhes, mert ezt nem fogják fel.
2012. márc. 10. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Ja, előváladék a szex alatt VÉGIG jelen lehet.........tehát a "nagy cucc" akkor érkezik ki, amikor már kihúzta, de amíg bent van, addig bizony kiereszkednek azok a kis katonák, akik szívósabbak.....
2012. márc. 10. 14:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Az jó lesz, ha majd elmondod mikorra jött össze! :D Mi is azért védekezünk így, mert ha jön, akkor jön, de tudat alatt annyira szeretném, ha besikerülne! :)) Kb 5 hónapja csináljuk így, eddig nem lett baba. Most ovu előtt egy nappal voltunk együtt kicsit elkapta a hév és éppen hogy kiért! :D :D
2012. márc. 10. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
en lettem igy terhes 19 en szulok...
2012. márc. 10. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!Én februárban hagytam abba a fogamzásgátlót,innentől kezdve nem használtunk más védekezési módot,mint a megszakítást,mert szerettünk volna még egy babát:-)június 3-án jött meg utoljára,júliusban pozitív lett a tesztem:-)39.hetes kismama vagyok,Tehát kb.4 hónap alatt jött össze a kistesó.
2012. márc. 10. 17:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Elso gyerekunk elott majdnem 2 evig "vedekeztunk" igy. Egyszer nem vedekeztunk,terhes is lettem. De nem volt gond mert nem sokkal kesobb akartuk elkezdeni a probalkozast.

Mikor a fiunk 2,5 eves lett elhataroztuk,hogy johet a teso. Az elso honapban osszejott.

Ja es a fiunk szuletese utan a mostani teherbeesesemig is megszakatissal "vedekeztunk".

Nekunk bejott ez a modszer de ezt csak azoknak ajanlom ahol nem gond ha becsuszik a baba.

2012. márc. 11. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!