Milyen gyakorisággal érdemes szeretkezni, hogy teherbe essek? Hány naponta?
Én a 2 naponta szeretkezés híve vagyok.
Nekünk így összejött a baba elsőre, és persze semmi sem garancia, de ezt sok helyen olvastam, hogy jó taktika.
Egyetértek az előző válaszolóval. Mi is 2 naponta voltunk együtt és rögtön első hónapban megfogant a kislányom.
Csak ügyesen!!! :)
Ez nem attól függ hány naponta vagytok együtt.
Mi 1 évet próbálkoztunk. Majd mikor elutaztunk anyósékhoz ahol 3 hetet voltunk és minden nap volt otthon valaki, így egyszer sem votlunk együtt. majd egy félórára anyós leugrott a boltba, na akkor csináltuk a bébinket. Tuti nem voltunk 3 hétig együtt csak akkor 1x. Pedig elötte mi is minden félét kipróbáltunk.
Másodiknál többet voltunk együtt, de foggalmam sincs mikor lehetett.
Igaz nem ettől függ, de ha babát akartok, akkor nem érdemes 1-1 véletlenszerű alkalomra várni, hátha úgy összejön.
Olyankor érdemesebb 2-3 naponta összebújni, így nagyobb az esély, hogy jó időben, jókor lesztek együtt, és a spermiumok minősége is (állítólag) jobb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!