Szerintetek nincs kizárva a terhesség?
Figyelt kérdés
A menstruációm összevissza jön meg,de március 6dika körül kellett volna megjönnie.Most nem csináltam tesztet,mert feleslegessen szoktam csinálni.De azóta nagyon fájnak a melleim,állandoan megjön érzésem van és semmi.2honapja voltam orvosnál,minden rendbe talált.Szerintem peteérésem nem igen szokott lenni,mert szoktam figyelni,és mivel összevissza jön meg,nem tudom annyira figyelni.Más tünetem nincs.Segit valaki?2012. márc. 20. 14:29
1/7 anonim válasza:
Igen,szerintem simán lehetsz terhes!A mellfájás utalhat rá,és nagyon sok nő van akinek egyáltalán nicsenek extra tünetei.Azt mondom,futás a gyógyszertárba,tesztelj!!
3/7 A kérdező kommentje:
bárcsak az volna, köszi a drukkot,holnap reggel csinálok addigra veszek tesztet-majd megirom :D
2012. márc. 20. 14:45
5/7 anonim válasza:
Szerintem van esélyed rá. Nekem se voltak extra tüneteim 8. hétig, csak a mensi kimaradása.
6/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este csináltam tesztet az egyik csík erős,másik nagyon halvány volt,reggeli tesztem meg egyértelműen negatív.Akkor gondolom nem baba :(
2012. márc. 21. 08:38
7/7 anonim válasza:
jaj,de sajnálom!azért ne szomorkodj,én közel 3 évig kinlódtam negatív tesztekkel!De ha továbbra is késik,akkor azért menj el dokihoz!Már régóta tervben van a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!