Abortuszom volt (missed) majdnem 12 hetes terhesség, normális, hogy még mindig vérzek?
Ilyen beavatkozásom nem volt szerencsére, de ha abból indulunk ki, hogy szüléshez valamelyest hasonlít a dolog, akkor normálisnak tűnik, hiszen a vérzés ott is hellyel közzel 6 hétig eltart, kisebb-nagyobb szünetekkel akár közben, és az normális. Ott is így van, erősebb-gyengébb vagy semmi, majd újra erősebb vérzés van.
Én úgy tudom, hogy 6 hetes kontrollra kell menni ilyenkor is, de lehet, hogy ebben tévedek.
Sajnálom nagyon, és remélem hamarosan összejön a baba Nektek!
Szia!
Engem és a szobatársamat is (neki kisebb terhessége volt) 2 hetes kontrollra rendelt az orvos, tehát pénteken megyek. A kórházban azt mondták, hogy max 1 hétig szokott tartani a vérzés. Remélem nem hagytak bennem semmit, mert már ilyet is olvastam....
Akkor úgy tűnik mégis más, mint a szülés utáni állapot, de nagyon "furcsának" akkor sem tűnik nekem.
Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Még menstruációkor is olyankor "dől a vér", ha nagyobb mozgásban van az ember, szóval ha még nem gyógyult be a sebed tejesen, akkor nekem ez is logikusnak tűnik.
Szerintem próbálj nem rosszra gondolni, és türelemmel kivárni azt a pár napot, az orvos biztosan megnyugtat majd, és mindent alaposan leellenőriz.
Sajnálom ami veled történt!:( Engem 1 hónapja műtöttek, 9 hetes voltam. Ugyan így voltam mint te, ha sétáltam megindult... a dokim azt mondta nem gond, az első menstruációig lehet vérezgetés, barnázás. 12 napig tartott nekem. Most kéne megjönnie,de sajna még semmi!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!