Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Két hete késik a menstruációm.

Azt vettem észre egyik nap sok savanyút,másik nap édeset eszek,mert azt kívánom. A hasam püffedt.

A hüvelyemben,nem fájó,de rövid és kellemetlen érzést érzek,ilyen lüktető,nyilalló érzés.

Szeretem a tejet,de ha mostanság iszok egy keveset,hányingerem van tőle,pedig ilyen sosem volt.

Régebben naponta 3szor jártam pisilni,most gyakori a pisilés,óránként járnom kell pisilni,a pisi nem ég,nem csíp,semmi változást nem vettem rajta észre.

Enyhe fehérfolyásom van.

Csináltam egy tesztet az első héten kimaradás után,azon fényre tartva megjelent halványon a másik csík,de letéve negatív volt.

Most akartam a második hét miatt az első vizeletből megcsinálni,de összefájt a csík a teszten,és nem mutatott semmit,aztán hagytam állni,és egy halovány egy csíkot mutatott,nem tudom ez a teszt így értékelhető-e,mert ilyet még nem tapasztaltam,x-epil csíkos tesztet használtam,mert ez volt jelenleg itthon.

Segítsetek kérlek,mert kezd bosszantani ez a tanácstalanság,vegyek esetleg egy másik fajta tesztet,vagy felesleges? Esetleg menjek orvoshoz?

Aki válaszol annak köszönöm,és zöld kezet kap :)

2012. márc. 20. 00:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Vegyél holnap új tesztet, az a biztos, és ha az is hasonló mint ezek, vagy esetleg nagyon kicsit látszódik a csík ( azt szokták mondani, hogy halvány csík is csík ) És ha még így sem vagy biztos, akkor menj orvoshoz. Szerintem elképzelhető, hogy baba.

De tényleg az a biztos, ha holnap veszel jég egy tesztet, mondjuk Gabrielle-t ha van rá lehetőséged, mert ez a teszt a legmegbízhatóbbak egyike sokak szerint, és szerintem ezt már délutáni pisiből is csinálhatod, mert ha pozzi akkor ez már délután is pozi lesz.

:)

egyébként tervezett baba?

2012. márc. 20. 01:09
 2/18 A kérdező kommentje:

Szia köszi a választ.

Nem tervezett baba,de beszéltem róla a párommal,ha besikerülne esetleg egy baba,nem lenne gond,felnevelnénk :)

Akkor veszek még egy tesztet,és várok,ha nincs változás,csak marad a doki sajnos.

2012. márc. 20. 01:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mi lett :)
2012. márc. 20. 01:16
 4/18 anonim ***** válasza:

Mindenképp vegyél más fajta tesztet!

Gabriel-t vagy rossmanba is van Lilly meg nem tudom milyen!

2 hét késés után ha baba van 2 (erős) csíkot kell produkálj!:)

Szurkolok hogy meg legyen!

2012. márc. 20. 06:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Szia köszi,én is remélem,végre kiderülhet van-e lurkó a dologban :)
2012. márc. 20. 06:52
 6/18 anonim ***** válasza:
nos teszteltél már?Tüneteidből itélve Szerintem nagy a valoszinusége a babonak :)
2012. márc. 20. 08:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok..Mármint ma teszteltél már másikat?
2012. márc. 20. 08:14
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is vegyél egy tesztet, már tutira ki kell mutassa ennyi idő után.

Írtad, hogy "ha nem sikerül a teszt, akkor marad a doki, sajnos". Miért sajnos? Ő tud neked 100 % biztosat mondani, hogy van-e baba, vagy sem. Ha terhes vagy, akkor havonta járnod kell hozzá vizsgálatra, legalábbis engem havonta hívott, úgyhogy ne idegenkedj tőle.

Megkérdezhetem hány éves vagy? Csak kíváncsiságból. :)

Sok sikert!

2012. márc. 20. 08:17
 9/18 anonim ***** válasza:

Szió,

ami tudok tanácsolni, h vegyél egy megbízható és egyszerű terhességi tesztet, pl. romedet - kazettásat, vagy tesztcsíkot az már mindegy.

Ne aggódj, ezekkel már én is teszteltem és teljesen rendben vannak.

2012. márc. 20. 12:48
 10/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok köszönöm az érdeklődést,mindenkinek ment a zöld kéz.

Voltam ma a gyógyszertárban,a gabriel tesztet ajánlották,hát abból vettem,a kazettásat választottam.

Kicsit megfáztam,de most figyeltem meg az előbb,hogy a hőm 37.2,ez a nátha miatt nem lehet,a helyzet változatlan nem jött meg,ez is lehet babára utaló jel?

Holnap szeretnék tesztelni,mára elég volt a reggeli csalódás,de holnap reggel feltétlen fogok,időpontot is kértem az orvoshoz,jövőhét kedden tud fogadni.

Aki figyeli esetleg a kérdést és válaszol,annak ismét köszönöm :)

2012. márc. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!