Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Két hete késik a menstruációm.

Azt vettem észre egyik nap sok savanyút,másik nap édeset eszek,mert azt kívánom. A hasam püffedt.

A hüvelyemben,nem fájó,de rövid és kellemetlen érzést érzek,ilyen lüktető,nyilalló érzés.

Szeretem a tejet,de ha mostanság iszok egy keveset,hányingerem van tőle,pedig ilyen sosem volt.

Régebben naponta 3szor jártam pisilni,most gyakori a pisilés,óránként járnom kell pisilni,a pisi nem ég,nem csíp,semmi változást nem vettem rajta észre.

Enyhe fehérfolyásom van.

Csináltam egy tesztet az első héten kimaradás után,azon fényre tartva megjelent halványon a másik csík,de letéve negatív volt.

Most akartam a második hét miatt az első vizeletből megcsinálni,de összefájt a csík a teszten,és nem mutatott semmit,aztán hagytam állni,és egy halovány egy csíkot mutatott,nem tudom ez a teszt így értékelhető-e,mert ilyet még nem tapasztaltam,x-epil csíkos tesztet használtam,mert ez volt jelenleg itthon.

Segítsetek kérlek,mert kezd bosszantani ez a tanácstalanság,vegyek esetleg egy másik fajta tesztet,vagy felesleges? Esetleg menjek orvoshoz?

Aki válaszol annak köszönöm,és zöld kezet kap :)

2012. márc. 20. 00:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Gábriel nagyon jó teszt, most már kimutatja a terhességet. A tünetek utalhatnak babára, és a fehér folyás is, megy a drukk!!!:)
2012. márc. 20. 20:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. márc. 20. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon babás tünetek! Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, holnap írd meg! :)
2012. márc. 20. 21:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Már én is az vagyok :) Neked is ment a zöld kezecske köszönöm :)
2012. márc. 20. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:

4.vagyok!

Kedves Kérdező mi újság?

Nagyon kíváncsi vagyok!:)

2012. márc. 21. 06:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok megcsináltam a tesztet,de negatív lett,így valószínű nincsen baba,más okozhatja a tüneteket,azért köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 21. 06:17
 17/18 A kérdező kommentje:
4. azért köszönöm,hogy visszanéztél :)
2012. márc. 21. 06:19
 18/18 anonim ***** válasza:
:(
2012. márc. 21. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!