Lehet terhesség?
Sziasztok. Két hete késik a menstruációm.
Azt vettem észre egyik nap sok savanyút,másik nap édeset eszek,mert azt kívánom. A hasam püffedt.
A hüvelyemben,nem fájó,de rövid és kellemetlen érzést érzek,ilyen lüktető,nyilalló érzés.
Szeretem a tejet,de ha mostanság iszok egy keveset,hányingerem van tőle,pedig ilyen sosem volt.
Régebben naponta 3szor jártam pisilni,most gyakori a pisilés,óránként járnom kell pisilni,a pisi nem ég,nem csíp,semmi változást nem vettem rajta észre.
Enyhe fehérfolyásom van.
Csináltam egy tesztet az első héten kimaradás után,azon fényre tartva megjelent halványon a másik csík,de letéve negatív volt.
Most akartam a második hét miatt az első vizeletből megcsinálni,de összefájt a csík a teszten,és nem mutatott semmit,aztán hagytam állni,és egy halovány egy csíkot mutatott,nem tudom ez a teszt így értékelhető-e,mert ilyet még nem tapasztaltam,x-epil csíkos tesztet használtam,mert ez volt jelenleg itthon.
Segítsetek kérlek,mert kezd bosszantani ez a tanácstalanság,vegyek esetleg egy másik fajta tesztet,vagy felesleges? Esetleg menjek orvoshoz?
Aki válaszol annak köszönöm,és zöld kezet kap :)
4.vagyok!
Kedves Kérdező mi újság?
Nagyon kíváncsi vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!