PCOS mellett ki-mit tornázott/tornázik?
Szia!
Én nem vagyok PCOS-s, "csak" IR-es, de ez csak fokozatbeli különbség. :-)
Én vettem egy táncszőnyeget, azon ugráltam, roppantul élveztem. :-) 3 hónap alatt 15kg fogyás. Gyakorlatilag minden fölösleg lement rólam. Mondjuk ehhez kellett a szigorú diéta is. Még 3 hónap kellett, hogy pozit teszteljek. Sajnos nem maradt meg a baba, de nem emiatt.
Én nem figyeltem ezt ennyire. :) Futottam, amikor jutott rá időm (ezt az egyet bírom elviselni mindenféle mozgás közül), tartottam a diétát, és szedtem a metet. Annyira figyeltem, hogy reggel mozogjak leginkább. A férjem orvos, szerinte így a leghatékonyabb az IR csökkentésére (nekem elég erős IR-m volt).
Fogynom 4 kilót kellett, az le is ment egy olyan másfél hónap alatt.
Mire elkezdtünk igazán próbálkozni, már nem voltak ciszták sem, a ciklusom annyiban változott hogy 30 napról 28 napra rövidült. És hála Istennek nem is tudom, hogy ezek a 28 napos ciklusok maradtak-e, mert megfogant a Picink a 3. próbálkozós hónapban. :))
Sok sikert Neked, remélem, mihamarabb összejön a baba!!!! :)
32 hetes kismama
Én konditerembe jártam, igaz előtte is, 3x egy héten másfél-2 órát.
2,5 évre sikerültek a babák, igaz lombikkal, IR-em rendbe jött gyorsan, csak más problémák derültek ki. Pár kilót fogytam csak, de nem volt rajtam sok túlsúly, normál BMI-be belefértem.
Szia!
Valamelyik PCOS oldalon olvastam, hogy akkor a leghatékonyabb a mozgás, ha étkezés után csináljuk, mert az önmagában jót tesz az inzulin szintnek. Úgysem ehetünk egyszerre olyan sokat, hogy rosszul legyünk tőle. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!