Aviva tornázik most valaki?
Én ebben a hónapban kezdtem el, de még csak ismerkedem vele-vagyis nem teljes gőzzel.
Nincs PÉ-m, ezért gondoltam, hogy segíthet, de vizsgaidőszak van és a szigorlataim mellett még azt a heti 2x fél órát is nehéz összeszedni rá. Szóval nem tudtam eddig végigcsinálni az összes gyakorlatot, csak az elős 8-10et.
De majd megyek reflexmasszázsra is és kövi hónaptól én is megpróbálom rendesen csinálni, mert eddig ez még nem hozott áttörő sikert (bár a hasam már szúrkált, amit eddig nem szokott, csak szerintem nem repedt meg).
Nem most, hanem 2 éve csináltam, nekem sem volt peteérésem... Most 1 éves a kisfiam. :)
Én 10 napig minden nap csináltam este fél órát a könyvből, utána abbahagytam, és ovuteszteltem a 12. naptól. A 18.-on lett pozitív, együtt voltunk, és rá 14 napra már a terhességi teszt is + volt.
Sok sikert nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!