Sokadik próbálkozásra sem jön a baba. Mit tanácsoltok?
Nem tudom hogy kell feltölteni a görbémet, de este megpróbálkozom vele.
Orvosnál voltunk, de igazán nem akar vizsgálgatni a nődoki, mert úgy gondolja, hogy semmi bajom, csak még nem jött el az ideje. Valószínű a hőgörbém miatt gondolja így.
Én folsavat szedtem, előtte 8 hónapig próbálkoztunk, nem hinném hogy emiatt, de utána egy hónap múlva teherbe estem.
Most 5 hónapos a picike (8 kilós:)) kislányunk:)
Tényleg keres akkor egy új dokit.
Nálam a negyedik doki ért célba, aki elvégzett egy pár vizsgálatot és kiderült, hogy 1300 a prolaktin szintem ami háromszorosa a maximumnak is és emiatt nem jön(tt) össze.
Kérj vizsgálatokat, neki nem tart semmiből elküldeni vérvételre, míg neked az nagyon sokat fog jelenteni és segíteni.
Tényleg a magad megnyugtatása végett lépj tovább orvos szempontjából...
Szia!
A görbéről annyit, hogy ha szép, akkor doki, mert nem csak a peteéréssel lehetnek problémák. Ha pedig nem szép, akkor azért doki. Első körben endokrinológus, aki rendesen megnézi a hormonjaidat (jobban ért hozzá mint a nődokik!!!), és nem kellenek hozzá hónapok, egy vérvétel az egész. Ő majd elküldi a párodat is andrológiára, és aztán nem ártana egy HSG hogy átjárhatóak-e a petevezetékeid. Csak ebben a fázisban érdemes bevonni a nődokit. Ezek az alapvizsgálatok. Ha mindent rendben találnak, akkor mondhatják, hogy türelem, addig csak az időtöket húzzák, ha elküldenek azzal, hogy egészségesek vagytok.
Te jó ég, tényleg milyen dokik vannak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!