Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hányadik próbálkozásra...

Nektek hányadik próbálkozásra sikerült a kisbaba?

Figyelt kérdés

Férjemmel már elég sok ideje próbálkozunk és nem akaródzik összejönni. A múltkor azt hittem, hogy végre sikerült, de tévedtem. Becsapott a szervezetem.

Legutóbb a nőgyógyásznál megkérdeztem az orvosomat, hogy velem van-e a baj és azt mondta, hogy nem, mindenkinél máshogy sikerül, ne essek kétségbe.

Akárhányszor átmegyünk az anyósomékhoz mindig felemlegeti, hogy milyen jó lenne már ölelgetni az unokáját és olyankor mindig én érzem magam szarul, hogy nem sikerült még a baba. És a pláne, hogy körülöttem folyamatosan születnek a kisbabák. Decemberben a barátnőmé, januárban a munkatársamé, májusban a bátyáméké fog, júniusban pedig a főnöknőmé.

Én már nem tudtam vissza fojtani a könnyeimet, akárhányszor negatívat teszteltem. De nem szeretném, hogy a párom és a családtagjaim ezt lássák rajtam. Nem tudom, mitévő legyek.

2012. jan. 30. 18:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
56%
Az első 3 hónap próbálkozás után,a második 2 év után jött össze. Mióta projecteltek?
2012. jan. 30. 18:15
 2/26 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk 9 hónap után sikerült.Ne görcsölj rajta,össze fog jönni.Eleinte én is nagyon rá voltam görcsölve,nem is sikerült.Aztán mikor már úgy voltam vele úgyis megjön egyszer csak nem jött meg.Próbálj meg lazítani,elterelni a gondolataidat.Tudom nem könnyű,de sikerülni fog.
2012. jan. 30. 18:17
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
Anyámnak 12 év után sikerült, amikor már mindenki más lemondott róla, orvosokat beleértve. Én tabletta mellett estem teherbe.
2012. jan. 30. 18:20
 4/26 anonim ***** válasza:
74%
Sokadik! A pontos számát nem tudom megmondani az aktusainknak,de kemény 4 évet vártunk rá! :)
2012. jan. 30. 18:25
 5/26 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nekem 6hónap után sikerült! Én is így voltam mint te! De nem szabad rágörcsölni, mert annál nehezebb! Én is akkor lettem terhes, mikor úgy voltam vele, hogy ha jönni akar jön, de nem fogok ezen agyalni! aztán már a köv. mensi nem jött meg :) Szóval nyugi és kitartás! Nehéz, de próbálj meg nem erre gondolni! Mióta próbálkoztok?

2012. jan. 30. 18:28
 6/26 A kérdező kommentje:

2 éve próbálkozunk, de nagyon aktívan másfél éve.

Nem kimondottan rágörcsölök, inkább csak a tesztelésnél izgulok egy kicsit, aztán kisírom magam és ennyi. Aztán egy kis idő múlva újra próbálkozunk. 5 éve vagyunk a párommal, esküvő még nem volt, de eljegyzés már igen. Meg kell, hogy mondjam, ilyen aktív még nem volt a szexuális életünk, mint az elmúlt másfél évben.

De nem tudom, hogy miért nem sikerül, mivel egyikünkkel sincsen baj.

2012. jan. 30. 18:41
 7/26 A kérdező kommentje:

5 éve vagyunk együtt a párommal*

bocsi, elírtam.

2012. jan. 30. 18:42
 8/26 anonim ***** válasza:
75%
A kisfiam 7-8 hónap én is nagyon rágörcsöltem és akkor sikerült,amikor egész hónapban egyetlen egyszer voltunk együtt,mert annyi munkám volt,hogy soha nem voltam otthon.De akkor pont peteérés előtt 1-2 nappal uh jókor.Fel se merült bennem,hogy baba lesz belőle,egyszer csak eszembe jutott,hogy már 5 napja meg kellett volna jönnie.Előtte meg soha nem tudtam kivárni a menzesz esedékességét már előtte 1-2 nappal teszteltem.Persze mindig negatív volt.Amikor meg nem is hittem volna teszteltem,hogy úgyis negatív és olyan erős két vonal volt,hogy sírva fakadtam.Most szeretnénk tesót és most is már kb 6 hónapja próbálkozunk,persze görcsölök rajta nem is jön.De most már úgy vagyok vele,hogy majd lesz valami.Ezt sajna nem lehet sürgetni,nem tudsz mit tenni,ha jönnie kell úgyis jön,de tudom hogy borzasztóan nehéz kivárni.Kitartást.Mióta próbálkoztok?
2012. jan. 30. 18:42
 9/26 A kérdező kommentje:
2 éve, aktívan másfél éve.
2012. jan. 30. 18:53
 10/26 A kérdező kommentje:
Azt pedig nem írtam oda, hogy kitartok én, csak egyre nehezebb. :S
2012. jan. 30. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!