Nektek hányadik próbálkozásra sikerült a kisbaba?
Férjemmel már elég sok ideje próbálkozunk és nem akaródzik összejönni. A múltkor azt hittem, hogy végre sikerült, de tévedtem. Becsapott a szervezetem.
Legutóbb a nőgyógyásznál megkérdeztem az orvosomat, hogy velem van-e a baj és azt mondta, hogy nem, mindenkinél máshogy sikerül, ne essek kétségbe.
Akárhányszor átmegyünk az anyósomékhoz mindig felemlegeti, hogy milyen jó lenne már ölelgetni az unokáját és olyankor mindig én érzem magam szarul, hogy nem sikerült még a baba. És a pláne, hogy körülöttem folyamatosan születnek a kisbabák. Decemberben a barátnőmé, januárban a munkatársamé, májusban a bátyáméké fog, júniusban pedig a főnöknőmé.
Én már nem tudtam vissza fojtani a könnyeimet, akárhányszor negatívat teszteltem. De nem szeretném, hogy a párom és a családtagjaim ezt lássák rajtam. Nem tudom, mitévő legyek.
Szia!
Nekem 6hónap után sikerült! Én is így voltam mint te! De nem szabad rágörcsölni, mert annál nehezebb! Én is akkor lettem terhes, mikor úgy voltam vele, hogy ha jönni akar jön, de nem fogok ezen agyalni! aztán már a köv. mensi nem jött meg :) Szóval nyugi és kitartás! Nehéz, de próbálj meg nem erre gondolni! Mióta próbálkoztok?
2 éve próbálkozunk, de nagyon aktívan másfél éve.
Nem kimondottan rágörcsölök, inkább csak a tesztelésnél izgulok egy kicsit, aztán kisírom magam és ennyi. Aztán egy kis idő múlva újra próbálkozunk. 5 éve vagyunk a párommal, esküvő még nem volt, de eljegyzés már igen. Meg kell, hogy mondjam, ilyen aktív még nem volt a szexuális életünk, mint az elmúlt másfél évben.
De nem tudom, hogy miért nem sikerül, mivel egyikünkkel sincsen baj.
5 éve vagyunk együtt a párommal*
bocsi, elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!