Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hányadik próbálkozásra...

Nektek hányadik próbálkozásra sikerült a kisbaba?

Figyelt kérdés

Férjemmel már elég sok ideje próbálkozunk és nem akaródzik összejönni. A múltkor azt hittem, hogy végre sikerült, de tévedtem. Becsapott a szervezetem.

Legutóbb a nőgyógyásznál megkérdeztem az orvosomat, hogy velem van-e a baj és azt mondta, hogy nem, mindenkinél máshogy sikerül, ne essek kétségbe.

Akárhányszor átmegyünk az anyósomékhoz mindig felemlegeti, hogy milyen jó lenne már ölelgetni az unokáját és olyankor mindig én érzem magam szarul, hogy nem sikerült még a baba. És a pláne, hogy körülöttem folyamatosan születnek a kisbabák. Decemberben a barátnőmé, januárban a munkatársamé, májusban a bátyáméké fog, júniusban pedig a főnöknőmé.

Én már nem tudtam vissza fojtani a könnyeimet, akárhányszor negatívat teszteltem. De nem szeretném, hogy a párom és a családtagjaim ezt lássák rajtam. Nem tudom, mitévő legyek.

2012. jan. 30. 18:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nekünk elsőre jött mindkétszer. De a másodiknál inkább ne jött volna... mert mentek is. Úgyhogy én azt mondom, inkább vártam volna többet, mint elveszítsek.

(Rosszul tudom, hogy két év sikertelen próbálkozás után elindítják a kivizsgálást?)

2012. jan. 30. 22:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Mindketto elso probalkozasra osszejott.

Nagyon sajnalom :( De ne add fel. Minden jot Neked!:)

2012. jan. 31. 04:40
 23/26 A kérdező kommentje:

Én a nőgyógyászomtól kérdeztem meg, hogy mi lehet annak az oka, amiért még nem jött össze a baba. Ő erre azt mondta, hogy van olyan pár, akik évekig várnak egy kisbabára, még sincs velük baj. A stressz pedig nem jó, szóval ha valamelyikünk stresszes, vagy beteg, vagy bármi egyéb más, amitől nem érzi jól magát az ember, hanyagoljuk az együttlétet, mert úgy semmi értelme.

És köszönöm a jókívánságokat! :)

2012. jan. 31. 08:05
 24/26 A kérdező kommentje:

22:39-es!

Sajnálom. :( Én is inkább várok, minthogy egy ilyen dologban legyen részem, főleg, hogy a családban is volt már ilyen. :(

Minden jót neked!

2012. jan. 31. 08:09
 25/26 Fanina ***** válasza:
60%

szia kedves kérdezö!

Én is ilyen helyzetben vagyok másfél éve várunk a babára,és teljesen meg tudlak érteni.Körülöttem is csak születnek a gyerekek,teljesen kibukok ilyenkor meg mindenki terhes,fuu iszonyat és ilyenkor mindig azt kérdem "én miért nem vagyok az???"Egész honapba nem foglalkozom ezzel csak mikor már meg kell jönnie reménykedek hogy talán nem,ha egy napot késik már képzelödök milyen jo lesz ha terhes vagyok,aztán megjön.

Nem akarok sirni,de valahogy mindig eltörik a mécses,jól kisirom magam és utána összeszedem magam és irány a következö honap,de már kezdek belefáradni az állandó reményldésbe!!!

bocs ha hossszu lett!!

Kitartást neked!!!!!!!

2012. jan. 31. 08:40
 26/26 A kérdező kommentje:
Én már korábban is írtam: ha a férjem nem lenne, már rég feladtam volna a dolgot. Én egy kitartó típus vagyok, de ha nem jön össze az, amit szeretnék, akkor egy idő után feladom. Próbálok nem sírni, de ha meghallok egy kisbabát sírni, akkor van bajom bőven. Ha a sajátom sírna, jobban elviselném... :(
2012. jan. 31. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!