Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek hányadik próbálkozásra...

Nektek hányadik próbálkozásra sikerült a kisbaba?

Figyelt kérdés

Férjemmel már elég sok ideje próbálkozunk és nem akaródzik összejönni. A múltkor azt hittem, hogy végre sikerült, de tévedtem. Becsapott a szervezetem.

Legutóbb a nőgyógyásznál megkérdeztem az orvosomat, hogy velem van-e a baj és azt mondta, hogy nem, mindenkinél máshogy sikerül, ne essek kétségbe.

Akárhányszor átmegyünk az anyósomékhoz mindig felemlegeti, hogy milyen jó lenne már ölelgetni az unokáját és olyankor mindig én érzem magam szarul, hogy nem sikerült még a baba. És a pláne, hogy körülöttem folyamatosan születnek a kisbabák. Decemberben a barátnőmé, januárban a munkatársamé, májusban a bátyáméké fog, júniusban pedig a főnöknőmé.

Én már nem tudtam vissza fojtani a könnyeimet, akárhányszor negatívat teszteltem. De nem szeretném, hogy a párom és a családtagjaim ezt lássák rajtam. Nem tudom, mitévő legyek.

2012. jan. 30. 18:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

Nekünk több mint 9 hónapra jött össze a kislányunk. Férjem elment 2 hét biciklitúrára Máriacellbe. Előtte voltunk együtt. Mikor haza jött akkor mondta, hogy Sopronban meglátogatta a hugát, és ott baba lesz. Én meg sírví fakadtam, hogy nekünk meg nem jön. Pár nap múlva megkérdezte, hogy mikor menstruáltam utoljára, és bizony akkor már egy hetet késett. Gyorsan teszteltem egy negatívat. Másnap is negatív lett. Elmentem orvoshoz, és ott ultrahangon mutatta a petezsákot. Olyan kis aranyos volt. Kaptam képet is. Márciusban lesz 3 éves.

Most tesóra gyúrunk lassan 4 hónapja.

Én most hőmérőzöm magam, és ovu tesztet is vettem. (Ha gondolod írj priviben és elmesélem mi hogy működik.) Én most nagyon bizakodó vagyok! Ne add fel Te se!

2012. jan. 30. 19:04
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Hányadik próbálkozás? Passz. De 6.5 év alatt volt pár aktus... mivel nem csak ovukor szexeltünk, hanem naponta-kétnaponta.
2012. jan. 30. 19:09
 13/26 A kérdező kommentje:

Mi kétnaponta vagyunk együtt, kivéve ugye ha megjön.

Én bízom benne, hogy sikerülni fog. Ha a párom nem lenne, szerintem már feladtam volna. :(

2012. jan. 30. 19:26
 14/26 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Nekem 15 hónap után történt meg a csoda. Ehhez mi kellett? Nem foglalkoztam annyit a témával nem figyeltem görcsösen magam csak a peteérésre próbáltam figyelni mikor lehet.

A másik pedig, hogy elkezdtem örülni más boldogságának és nem rögtön kétségbeesni, hogy nekem még mindig nem sikerült. Talán ez volt a legnehezebb. De miután ez sikerült egy igen furcsa megkönnyebülést éreztem, arra gondoltam nem baj ha nekünk még nincs, addig kihasználjuk a férjemmel, hogy kettesben vagyunk. És már, hogy nem görcsöltem rajta nagyon jó érzés volt nem volt a vállaimon a mázsás súly, hogy nekem teherbe kell esnem, mert már mindenkinek van körülöttem.

Szurkolók Neked!!:)

15 hetes kismami

2012. jan. 30. 19:32
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem nem a babára összpontosítani és megfogadni amiket írtatok! :)
2012. jan. 30. 19:36
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nekem már van kèt gyermekem,akik csak ùgy összejöttek,egymàs utàn,hogy fel sem ocsùdtunk mèg szülès utàn... 1èv van köztük.

Most 7 hònapja pròbàlkozunk.Èn ovutesztelek,hőmèrőzök,együtt voltunk màr minden variàciòban,ès nem jött össze.

Nagy csalòdàs nekem,azt hittem,hogy elsőre,de legfeljebb màsodjàra összejön&hogy fogom èlvezni a tervezgetèst,vàrakozàst.De nem ìgy van...

Teher az egèsz,èpp ma hatàroztam el,hogy nincs több ovuteszt,nincs hőmèrőzès,szàmolgatàs.

Èlvezem,hogy tudunk màr programokat szervezni kettesben a fèrjemmel,aztàn majd jön.

2012. jan. 30. 20:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok..amint írtam is,a másodikra 2 évet vártunk..minden hónapban amikor megjött sírtam és ha késett,rohantam tesztért,persze negatív lett.

Aztán 2 év után feladtam,megmondtam a férjemnek,hogy 35 leszek jövő évben,én már abbahagyom,nem csinálom,elég lesz akkor egy.

Vállalkozást akartam indítani,elkezdtem utánajárni ezeknek a dolgoknak.Már nem érdekelt,hogy megjött a havi.Orvoshoz is bejelentkeztem,hogy újra gyógyszert szedek.Abban a hónapban már nem jött meg.Férjem mondta,hogy csináljak tesztet,mert érzi,hogy baba van a dologban.2 hétig halogattam.Aztán teszteltem egy pozitívat,a dokihoz már nem gyógyszerért,hanem a terhesség megerősítéséért mentem.

Én is csak azt tudom írni,hogy foglald el magad valamivel.Kapcsolódj ki a hobbiddal.Ha jönnie kell a babónak,hidd el,jönni fog!

2012. jan. 30. 20:44
 18/26 A kérdező kommentje:
Hétköznap dolgozom rendesen, szóval az eltereli a figyelmem bőven. Mi kettő éve próbálkozunk, de semmi. Nagyon remélem, hogy egyszer csak kopogtat a baba és nem kell már tovább várnunk. :)
2012. jan. 30. 20:55
 19/26 anonim ***** válasza:
Gyógyszer abba hagyása után két alkalommal szexeltünk gumi nélkül. Na abból az egyiknél összejött. 13 hkm
2012. jan. 30. 21:01
 20/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Boldog Babavárást! :)
2012. jan. 30. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!