Mi lehet a baj? A vilagon mindennél jobban szeretnénk a férjemmel kisbabát
Sziasztok.
Kétségbe vagyunk esve,május ota probalkozunk a babával, de még eddig semmi. Egy évig sedtem fogamzásgátlot,aprilisban abbahagytam,a menstruáciom nemállt helyre májusban a nogyoszom felirt egy duphaston nevu tablettat arra hagyatkozva h helyreállitja a menstruáciom,es h segit teherbe esni, allergiás kiutések jottek tole az arcomon ami csipett és viszketett es csunya volt.két honapig szedtem 10 napot...rogton hivtam a dokit h mit tegyek erre o hagyjam akkor abba...utana egy ismeros doktorno baratnom tanacsára orvost valtottam,o rogton kivizsgallt, hormontablazatot csinált vérbol, minden ami kell.Utoljára szeptemberben kaptam egy injekciot h megjojjon, attol volt egy kis mensim...azota seemmi...a tesztek rendben,állitolag minden rendben,aztmondta nemérti miért nem áll helyre a mensim...de aztmondta h attol még teherbe eshetek...A férjem szintén rendben...Nemértem...kérlek segítsetek..ha valakivel tortént hasonlo írjatok kérlek h mit tegyek,elore is koszonom a valaszokat!
Szia!
Szerintem ne ess kétségbe,velem is ugyanez volt.
Nekem sem rendszeres és így mindkét gyermekemre egy évet kellett várni,mire összejött.
A lényeg,hogy nem kell görcsösen akarni,úgy fogd fel,hogy majd jön,amikor akar.Addig is próbáld meg lefoglalni valamivel magad és ne stresszelj.Ha egy év után sem jön össze,akkor újra doki.Addig is drukkolok neked!
Szia!
Milyen hormonokat néztek neked? Nekem csak endokrinológus tudta rendesen megnézni a hormonjaimat, nődoki annyira nem ért hozzá.
Ha nem akarsz a csodára várni, próbáld meg te is az endodokit.
Szia!
Nem írnád le a hormoneredményeidet?
Szia.
Sanos nemtudom oket, csak anyit tudok h rendben vannak,de ha tudsz segiteni akkor elkerem, jovo heten ugyis megyek
Szia!
Mindig kérd el a leleteidet, lehet, hogy később még kellenek. :-)
És itt is vagyunk páran, akik már láttak néhány hormonlabor eredményt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!