Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt használatával...

Ovulációs teszt használatával hanyadik próbálkozásra jöhet össze a baba? Kérlek írjátok le a tapasztalaitokat.

Figyelt kérdés

Én csíkos ovu tesztet vettem.És kiváncsi lennék hogy akik használtak ilyet hanyadik próbálkozásra jött össze a baba,meg hogy milyen tapasztalataik voltak evvel a teszt használattal.Nekem a napokban fog elmúlni a menzeszem.Hánynapot várjak a tesztelgetéssel?Most jött meg először szülés óta és minél elöbb szeretnénk kistesót.

Előre is köszönöm a válaszokat, és a jó tanácsokat.

2009. febr. 6. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sajnos nem jött még össze a baba, október óta használok ovu tesztet, de az eltérő időbeosztású munkánk miatt csak az utolsó 2 hónapban tudtunk a teszt szerint együtt lenni, most várom a második hónap eredményét, hátha.

Nekem 28-29 naposak a ciklusaim és a 11-12-naptól javasolja a termékismertető a tesztet.

ez talán nem nagy segítség, de biztos ír majd valaki, akinek már össze is jött a baba!

2009. febr. 6. 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én 3 éve próbálkozom,2 terhességem volt,de baba nem született.Ovutesztet 1,5 éve használok,azóta semmi,én PG53-at használok,és normálisan páfrányosodik PÉ_kor,de nem jön össze a babó.

Ciklus 10.napjától használom és a ciklus.hu-n vezetem a görbémet.

Ha ezzel a módszerrel sem jön össze a babátok,akkor egy év után menjetek el orvoshoz!

2009. febr. 6. 12:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én már egy éve használok ovu tesztet, de még sajnos nem vagyok babás, de talán majd most
2009. febr. 6. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ovulációs teszt nálam szuperul működik! Mi az első gyerek előtt egy hónappal kezdtük használni, a teszt nem mutatott ovulációt, gyerek se lett. Másodszor masszív dupla csík: Pistike már elmúlt egy.

Még szoptatok ésa múlt héten védekezés néálkül szexeltünk, megnéztem gyorsan 2 csík az LH-n és megint érzem a tüneteket.

Az szuper, ha az LH+, de ha így sem jön össze, akkor vagy Apát kell nagyon vizsgálni, vagy a méhedet, vagy a pH-t mert valami nem hormonális gebasz van.

Statisztika: normálisan minden 6. ovuláció termékenyül meg. Saját tapasztalat baráti körből: ha méred és minden rendben van a pároknak 1-2 hónapon belül összejön a baba, ha nem, akkor később sem, mert valami más oka volt.

Tipp: pár hónapig mérni, ha semmi utána erőszakosabban kérni a vizsgálatokat a dokinál!

2009. febr. 6. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem pg53-at. Semmit sem ért, pedig mutatott páfrányokat meg buborékokat is.

Januárban vettem mártogatós ovu tesztet, és egyből sikerült a baba 10 hónap után.

(Nem akkor volt + az ovu teszt, amikor a pg53 páfrányt mutatott, hanem kb 3-4 nappal előbb.)

2009. febr. 6. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó válaszoló vagyok. Az lemaradt, hogy januárban kezdtem el szedni E és C vitamint, úgyhogy én ennek tanusítom a sikert, mert az együttlétekkel nem volt gond soha.

4 heteske

2009. febr. 6. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Szia.Nekünk sem jött össze 11hónapig,én is vettem ovu tesztet hátha segít,közben szedtem az Evitamint(napi 500mg-ot),és nálunk a második hónapban összejött a baba aki már 5hónapos nagyfiú:).Mondjuk,nekem volt előtte egy eü.kaparásom vetélés miatt,lehet,hogy azért tapadt meg könnyebben a baba,vagy az időzítéssel volt a gond,nem tudom.Nekem bevállt.

5hós baba anyuja

2009. febr. 6. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk nehezen jött össze az elsö baba. S a másodiknál is egy éve próbálkoztunk, mikor olvastam ovu-tesztröl meg hasonló dolgokról. Vagy 2 hónapot höméröztem és teszteltem, mikor elküldtem a görbéimet kiértékelésre. Vérképet is csináltattam a dokinál, s mivel magas volt a prolaktinom, teáztam és barátfücserjével próbálkoztam. S ezek után már csak néha használtam a tesztet, hogy nézzem, hogy elörébb hozódott-e a PÉ-m. S ezek után össze is jött.

Az ovu-teszt nagyon jó, hogy lásd mikor van PÉ, vagy hogy van-e már egyáltalán. De a szülés után nem mindenkinek lesz rögtön rendszeres a mensije. Nem írtad, hogy hány hónapja szültél, vagy hogy szoptatsz-e még. Bár ez sem mindenkinél akadály, de pl. az én szervezetemben még sok volt a prolaktin (holott csak egy fél évet szoptattam). Szerintem hömérözz, tesztelj, küld el a babatervezok-höz kiértékelésre. S innen már látod, ha minden rendben van (a ciklus második fele elég hosszú, közel félidöben van PÉ stb.) akkor szerintem hamar összejön. Egy 28 napos ciklusnál a 11. napon érdemes elkezdeni a tesztelést. De az említett net-en minden részletesen le van írva. Nekem sokat segített.

Sok sikert nektek is!

2009. febr. 6. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem meg kell várnod egy teljes ciklust és így meglátod, hogy hány napos lesz. Abból utánna már ki tudod számolni, hogy hányadik napon kell elkezdeni a tesztelést a következő ciklusnál (rajta van a használati leírásban). Így be fogod tudni lőni pontosan a napot, de mérd a hődet is, a kettő együtt az igazi. Persze ha nem sajnálod rá a pénzt, már most is használhatod a teszteket, csak így lehet , hogy akár 1-2 hétig minden nap szükséged lesz egyre, hisz nem tudod hogy áll vissza a ciklusod.

Nekem az első hónapban amikor használtam, sikerült is.

2009. febr. 7. 08:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek.
2009. febr. 7. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!