Ovulációs teszt használatával hanyadik próbálkozásra jöhet össze a baba? Kérlek írjátok le a tapasztalaitokat.
Én csíkos ovu tesztet vettem.És kiváncsi lennék hogy akik használtak ilyet hanyadik próbálkozásra jött össze a baba,meg hogy milyen tapasztalataik voltak evvel a teszt használattal.Nekem a napokban fog elmúlni a menzeszem.Hánynapot várjak a tesztelgetéssel?Most jött meg először szülés óta és minél elöbb szeretnénk kistesót.
Előre is köszönöm a válaszokat, és a jó tanácsokat.
Szia!
Nekem sajnos nem jött még össze a baba, október óta használok ovu tesztet, de az eltérő időbeosztású munkánk miatt csak az utolsó 2 hónapban tudtunk a teszt szerint együtt lenni, most várom a második hónap eredményét, hátha.
Nekem 28-29 naposak a ciklusaim és a 11-12-naptól javasolja a termékismertető a tesztet.
ez talán nem nagy segítség, de biztos ír majd valaki, akinek már össze is jött a baba!
Szia.
Én 3 éve próbálkozom,2 terhességem volt,de baba nem született.Ovutesztet 1,5 éve használok,azóta semmi,én PG53-at használok,és normálisan páfrányosodik PÉ_kor,de nem jön össze a babó.
Ciklus 10.napjától használom és a ciklus.hu-n vezetem a görbémet.
Ha ezzel a módszerrel sem jön össze a babátok,akkor egy év után menjetek el orvoshoz!
Az ovulációs teszt nálam szuperul működik! Mi az első gyerek előtt egy hónappal kezdtük használni, a teszt nem mutatott ovulációt, gyerek se lett. Másodszor masszív dupla csík: Pistike már elmúlt egy.
Még szoptatok ésa múlt héten védekezés néálkül szexeltünk, megnéztem gyorsan 2 csík az LH-n és megint érzem a tüneteket.
Az szuper, ha az LH+, de ha így sem jön össze, akkor vagy Apát kell nagyon vizsgálni, vagy a méhedet, vagy a pH-t mert valami nem hormonális gebasz van.
Statisztika: normálisan minden 6. ovuláció termékenyül meg. Saját tapasztalat baráti körből: ha méred és minden rendben van a pároknak 1-2 hónapon belül összejön a baba, ha nem, akkor később sem, mert valami más oka volt.
Tipp: pár hónapig mérni, ha semmi utána erőszakosabban kérni a vizsgálatokat a dokinál!
Én vettem pg53-at. Semmit sem ért, pedig mutatott páfrányokat meg buborékokat is.
Januárban vettem mártogatós ovu tesztet, és egyből sikerült a baba 10 hónap után.
(Nem akkor volt + az ovu teszt, amikor a pg53 páfrányt mutatott, hanem kb 3-4 nappal előbb.)
Utolsó válaszoló vagyok. Az lemaradt, hogy januárban kezdtem el szedni E és C vitamint, úgyhogy én ennek tanusítom a sikert, mert az együttlétekkel nem volt gond soha.
4 heteske
Szia.Nekünk sem jött össze 11hónapig,én is vettem ovu tesztet hátha segít,közben szedtem az Evitamint(napi 500mg-ot),és nálunk a második hónapban összejött a baba aki már 5hónapos nagyfiú:).Mondjuk,nekem volt előtte egy eü.kaparásom vetélés miatt,lehet,hogy azért tapadt meg könnyebben a baba,vagy az időzítéssel volt a gond,nem tudom.Nekem bevállt.
5hós baba anyuja
Szia! Nálunk nehezen jött össze az elsö baba. S a másodiknál is egy éve próbálkoztunk, mikor olvastam ovu-tesztröl meg hasonló dolgokról. Vagy 2 hónapot höméröztem és teszteltem, mikor elküldtem a görbéimet kiértékelésre. Vérképet is csináltattam a dokinál, s mivel magas volt a prolaktinom, teáztam és barátfücserjével próbálkoztam. S ezek után már csak néha használtam a tesztet, hogy nézzem, hogy elörébb hozódott-e a PÉ-m. S ezek után össze is jött.
Az ovu-teszt nagyon jó, hogy lásd mikor van PÉ, vagy hogy van-e már egyáltalán. De a szülés után nem mindenkinek lesz rögtön rendszeres a mensije. Nem írtad, hogy hány hónapja szültél, vagy hogy szoptatsz-e még. Bár ez sem mindenkinél akadály, de pl. az én szervezetemben még sok volt a prolaktin (holott csak egy fél évet szoptattam). Szerintem hömérözz, tesztelj, küld el a babatervezok-höz kiértékelésre. S innen már látod, ha minden rendben van (a ciklus második fele elég hosszú, közel félidöben van PÉ stb.) akkor szerintem hamar összejön. Egy 28 napos ciklusnál a 11. napon érdemes elkezdeni a tesztelést. De az említett net-en minden részletesen le van írva. Nekem sokat segített.
Sok sikert nektek is!
Szia! Szerintem meg kell várnod egy teljes ciklust és így meglátod, hogy hány napos lesz. Abból utánna már ki tudod számolni, hogy hányadik napon kell elkezdeni a tesztelést a következő ciklusnál (rajta van a használati leírásban). Így be fogod tudni lőni pontosan a napot, de mérd a hődet is, a kettő együtt az igazi. Persze ha nem sajnálod rá a pénzt, már most is használhatod a teszteket, csak így lehet , hogy akár 1-2 hétig minden nap szükséged lesz egyre, hisz nem tudod hogy áll vissza a ciklusod.
Nekem az első hónapban amikor használtam, sikerült is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!