Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tul korán teszteltem? Tapaszta...

Tul korán teszteltem? Tapasztalatlan vagyok nagyon. S O S

Figyelt kérdés
Nagyon aggodom.A párommal 7.8.9 én voltunk együtt és probálkozunk a babával mivel elvileg akkor volt peteérésem.Tegnap teszteltem egy 10es érzékenységü Amazon Plus tesztel és negativ lett.Ma reggel teszteltem az elsö pisből egy Medi lab "a beágyazodás után akár a 3 napos terhességet is mutatja de sajnos nekem nem mutatott semmit..Mikor teszteljek legközelebb?Van még itthon egy Medi labom..Esetleg valami tény amiröl észre lehetne venni a terhességet?(váladék vagy valami)..szomoru vagyok nagyon....menzim 23.ára várhato! Údv:Egy kétségbe esett tapasztalatlan Lány
2012. márc. 15. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
bocsáss meg, nem akarok belekötni a mondandódba, érdemi válasz nélkül, de: egyrészt 16 éves korod óta akarsz gyereket? Másrészt: ha 6 éve próbálkoztok, akkor miért vagy még mindig "tapasztalatlan"? kb a kérdésed úgy hangzott, mintha valaki életében először, az első hónapban próbálna teherbe esni... Én még évekig nem szeretnék gyermeket, kíváncsiságból szoktam rápillantani az oldalra, de azt még én is tudom, hogy menstruáció előtt 8 nappal egy teszt sem fog akár halvány pozitívat sem mutatni.
2012. márc. 15. 18:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam másoknak rosszat kivánni de ez most igy jott ossze!és nem vagyok boszorkány képzeld el mert ha az lennék már várandos lennék!!amig nem tudod a helyzetem addog ne itélkezz felettem hogy miért szeretnénk 6 éve babát..akár milyen fiatal is az ember!!Tudod amikor össze jöttünk a párommal akkor 12 évés voltam..bizony ám..és azota egyutt vagyunk..16 évesen azért akartunk babát mert beteg lettem és szerettunk volna egy babát ami boldoggá tudod volna tenni minket..és ahogy telt az ido rá jöttunk hogy hiába probálkozunk nem jön össze!attol a perctol kezdve nem védekezunk....Nagyon sajnálom hogy ilyeneket irtam neked...ne haragudj de tudod nem vagyok ilyen itélkezésekre kiváncsi..van én nekem elég bajom amivel meg kell kuzdenem...anyukám most halt meg fél éve apukám nak még kb egy éve van hátra..akkor mirol beszélunk??Neharagudj mégegyszer de már nagyon nehéz áá mindegy..
2012. márc. 15. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem haragszom, és te se haragudj még egyszer, persze, mindenkinek megvan a maga keresztje sajnos, én örülök, hogy nem vagyok ilyen helyzetben, és nekem is volt olyan ismerősöm (fiú), aki az édesapja miatt vállalt babát az elég fiatal barátnőjével (az apuka sajnos nem érte meg az unoka születését, és a kapcsolatuk a gyermek ellenére is pár hónap alatt katasztrofálisan megromlott...a fiú nem is látta a gyereket jóideje). Tehát nem burokban születtem én sem, vannak nehéz sorsok, és sajnálom, hogy neked is az van. De ne ess kétségeb, hiába könnyű ezt mondani...a stressztől csak nehezebben megy! Sok szerencsét és jó egészséget kívánok nektek!
2012. márc. 15. 18:29
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönjük viszont neked is :)
2012. márc. 15. 18:38
 15/18 anonim ***** válasza:

korán teszteltél, ne görcsölj rá.ha tesztelsz majd írj hogy mi lett.

2 kisfiú anyuja

2012. márc. 15. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha orvosi vizsgálatok előtt még próbálkozni szeretnétek, próbáld ki a méhpempőt. sok embernek segített, köztük nekem is. Egy hónapig kellett szednem, utána pihenőt kellett tartani. A pihenős hónapban összejött, azelőtt hónapokig nem. Úgy voltam vele, ha nem segít, legalább feltölt vitaminnal (nagyon sok vitamint tartalmaz). Bár nem olcsó, de ha van rá lehetőséged, próbáld ki!
2012. márc. 15. 20:02
 17/18 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm
2012. márc. 15. 20:42
 18/18 Xxhbd válasza:
Na összejött a baba?
2012. ápr. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!