Tul korán teszteltem? Tapasztalatlan vagyok nagyon. S O S
Ha terhes vagy a hüvelyváladékod szagtalanná válik, illetve nem lesznek benne kis csomók sem. Ne keseredj el, ha most nem jött össze, még ott van a következő hónap, és ha megjön se törj össze. :)
2012. márc. 15. 17:01
Várj egy hetet és utána tesztelj.
2012. márc. 15. 17:04
Nagyon korán teszteltél!!!!!!!! A beágyazódás kb 12nap, nálad meg max 8nap telt el. Sajnos jobb tanácsom nincs,mint VÁRJ TÜRELEMMEL! Legkorábbi teszelés időpontja: március 19!
Sok sikert :)
2012. márc. 15. 17:04
4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon rég ota probálkozunk és nem jön össze..pontosan 6 éve..legyszives aki tud irjon nekem valami vitamint amit babatervezéskor szoktak szedni vagy teáat vagy akármit vagy akár midet egyszerre...ha netán nem sikerult akkor még jővő honapban azt megprobálnám még és ha akkor sem akkor tuti nagy baj van :(
Előző vagyok.
Dokinál még nem voltál? 6 év rengeteg idő... én se vagyok orvospárti, de hogy bírtad eddig???
Nagyon drukkolok :)
2012. márc. 15. 17:31
Menjetek el orvoshoz, te a nőgyógyászhoz, a férjed pedig urulógushoz, vesznek tőletek mintát és megnézik kivel van baj. Tesómék is végig mentek ezen és kiderült, hogy a férjével van gond.
2012. márc. 15. 17:34
7/18 A kérdező kommentje:
Várok még ez az egy honap már semmit nem oszt nem szoroz..ha nem jött most össze akkor megint elkezdem mérni a hömet stb...Nem tudom mért nem sikerul :( én 22 éves vagyok a párom 26..7 éve vagyunk egyutt szeretnénk már egy pici babát aaki boldogá tenné az életunket..akkor tudtok valami vitamint vagy teát vagy mind kettöt ajánlani?
Szia kedves kérdező.
A minap kaptam a nagyszerű hírt, hogy sz egyik nagyon kedves barátnőm 3 évi sikertelen próbálkozás után végre teherbe esett! Az ó módszerük pedig:: Az ELFOGADÁS VOLT!!!!!
Beletörődtek abba, hogy természetes úton ez nem fog menni, ahogy lesz idejük, felkeresnek egy orvost, aki nagyon jó a szakmában!! Bár erre nem került sor, mert ahogy letették a teherbeeséssel járó stresszt, azonnal sikerült!! Most 3 hónapos terhes, és nagyon boldog! Kérlek ne görcsölj rá, Tedd félre pár hónapra a babaprojektet!!!
Kívánom hogy mihamarabb sikerüljön a vágyatok!!!
UI.: nagyon korai volt a teszt!
2012. márc. 15. 17:43
9/18 A kérdező kommentje:
ÉHidd el félre tettuk kedves utolso!!Már fél éve hogy felsem merult a kérdés és nem is foglalkoztunk vele eszunk be sem jutott hogy probálkozunk..hanem most ebben a honapban dontottonk ugy hogy ismét rá görcsölunk!!Nagyon rossz ez nekunk..tudom hogy korai volt a teszt de nagyon rossz ez a tehetetlenség!!orulok hogy osszejott a barátnodnek Gratulálok neki
Nagyon korán teszteltél!Nekem egy hete volt inszeminációm,mert nekünk sem jön össze a baba lassan 2és fél éve,de még Én is várok egy hetet..és pontosan tudom mikor volt peteérésem meg minden!Szerintem rögtön meddőségi centrumban menjetek és sajna ne várj még egy hónapot,mert minimum 4-8 hét mire időpontot kapsz+vizsgálatok 2-3-4 hónap és megint elment fél év!
2012. márc. 15. 17:47
Kapcsolódó kérdések: