Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki észrevett magán...

Van olyan aki észrevett magán 3 hetesen állandó hangulatingadozásokat? Még nem teszteltem pozit, de az első terhességemnél is ugyanígy volt, minden, kicsit is szomorúbb dolgon, akár egy reklámon is sírok egy-két napja. Reménykedünk.

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem voltak hanguladingadozásim, igaz kicsit később olyan 5-6 hetes kortól. Ha nagyon vágysz babóra, sajna ez nem annyira mérvadó, én tudom, mert 1év volt mire összejött és már tudta az agyam, milyen tüneteket kell produkálnia minden hónapban. Lehet, hogy csak melegfront van, ilyesmi. Félre ne érts, nem akarok a lelkedbe gázolni, csak velem is ez volt. Ennek ellenére lehet, persze babóka is, drukkolok nektek és mielőbbi babázást kívánok!
2012. febr. 28. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én idegbeteg voltam, de mivel az esküvőnk is akkor volt, nem gondoltam, hogy terhesség miatt lenne. Utólag már tudom. :)
2012. febr. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!