A mensi előtti barnázgatás kilövi, hogy babás legyek?
sziasztok!!mizus veletek??
kedves kérdező:
sajnálom,hogy megjött!!de majd következő hónapba!!tudom ez nem vigasztal de sajnos én se most kezdtem a próbálkozást és tudom mit érzel sajnos!!őszintén sajnálom!!nekem elmúlt a barnázás DE a hőm még mindig lent van és nem értem!lehet nem volt pé-m?azért se megy föl a hőm!pedig mindig felment és menszikor meg le!hát szerintem várom,hogy megjöjjön!!vagy van még remény??
Én nem használtam ovutesztet, de még egy darabig nem is fogok mert túl lusta vagyok hozzá :D na, meg ba**s ha rendszeresen (naponta) van nemi életem, akkor minek ovuteszt? :) (bár ovulációs naptáram van)
Nagyon reménykedem, hogy most sikerülni fog :))) holnap lesz a mensim utcsó napja :))) innentől kedve 27 napig csak szex haha kíváncsi leszek :) de az is tuti, hogy most nem költöm a fizetésem 30 százalékát terhességi tesztekre :D
8:03!!
Nagyon szurkolok Neked!! Remélem Te szerencsésebb leszel és nem fog megjönni!!!!
Mindenképpen írd meg, hogy mi történik veled!!
:)
sztem az ovu teszt kevésbé macerás mondjuk, mint a hőmérőzés..de amúgy azért kérdeztem, hogy egyaltalán tutira elkapod e a pédet.?! egy jó minőségű ovulációs teszt pontosan kimutatja.
a mindennapos szex pedig bármennyire fura de nem növeli az esélyeket..sőt..ha pl. pé előtt kihagytok pár napot(akár egy hetet) sokkal erősebbek a katonák.
sok sikert!!:)
de ki bír ki 1 hetet szex nélkül???????????? :)
Na, jó átgondolom...de hogyan is működik? Tudsz segíteni? :)
köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!