A mensi előtti barnázgatás kilövi, hogy babás legyek?
Akkor sajnos ez lehet mensi lesz :(( Én mindig érzem ezt a gyakori pisilést mensi előtt,s szoktam vígasztalni magam,hogy végülis a babás időszakban is gyakori ez az inger...de aztán mindig megjön :( Én is barnázom előtte,ahogy Te is kb. 3 nappal előtte! Mi is nagyon várjuk már a mi kisbabánkat,reméljük már nem is kell olyan sokáig várnunk,tegnap volt inszemem... Hátha....
Azért szorítok Neked,még nincsen vér,addig van remény!!! De ha lesz se búsolj,jönni fog a Babó,csak hinni kell benne!!!!!Egyébként én is hallottam,hogy sokan barnáznak mensi környékén akik babásak,de hogy az olyankor milyen erősségű azt nem tudom!Szerintem csekély lehet,de mint írtam,nem tudom!
Jaj én nagyon várom már!!!!!! :)
Ti mióta próbálkoztok és Neked is 16-án kéne megjönnie?
tegnap 14:58 vagyok
Nekünk 6 hónap volt, mire megfogant a kicsi. A tablettát januárban hagytam abba, utána 3 hónapig peteérésem se volt, de az elején még nem is próbálkoztunk, vártunk 2 hónapot, hogy "ürüljön" a gyógyszer. Utána ilyen 35-45 napos ciklusaim lettek, hol volt pé, hol nem, folyamatosan mértem a hőm, meg aviváztam stb. Aztán pár hónap után hagytam az egész hőmérőzést, cickafarktea és egyéb ivást a fenébe, elutaztunk nyaralni. Akkor fogant a Pici :)
megjött :( voltam a nődokimnál és megnyugtatott, hogy semmi baj nincsen és megnézett uh-n is... normális menstruáció csak 4 nappal korábban :( valószínű az utazás (hétvégén külföldön voltunk)miatt megkavarodtak a hormonjaim :( basszus, pedig már tényleg azt hittem! de eljött az idő, hogy sz**ok a hülye hőmérőzésre meg naptárra meg minden egyébre és majd csak lesz valami :) Egyébként az egyik barátnőm is abba hagyta a fogamzásgátlót és 1 hónap alatt teherbe is esett :) állítólag tényleg könnyebb gyogyi után de én már lassan 8 éve nem szedek semmit, mert rohadtul utálom az orálisan bevehető készítményeket, szóval inkább löttyök meg pezsgőtabletta (bár ha lehet azt sem) és semmilyen gyógyszer... de ez az én hülyeségem!
a barnázás tök normális azt mondta a nődokim, mert itt már olvastam azt is, hogy hormonbajra utalhat. Na nem! A darabos vérzés szintén semmi para, mert persze nekem az is van :( hát nők vagyunk, vagy mi :D
Szia. Semmi gond, majd legközelebb!! én továbbra is a 27. napon járok, hétfő óta barnázok, de van mikor piros. ma görcsölök folyamatosan. Betét már bennt van :-((
Sikerülni fog!!! Csak ki kell várni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!