Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra nem várom.3 napja...

Vasárnapra nem várom.3 napja azonban ingerlékeny vagyok, elég két szó, és robbanok. Okozhat még ki nem derült terhesség ingerlékenységet?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha máskor nem tapasztaltál ilyet, hogy minden dolgon felrobbansz, akkor igen..

Viszont a bebeszélés (tüneteket) is okozhat terhességet!

Nyugodj meg aztán idővel majd tesztelj..

2012. márc. 12. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Tűkön ülök, hogy tesztelhessek. Alapvetően is ingerlékeny vagyok, de most magamra se ismerek :(
2012. márc. 12. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem éri meg bosszankodni, azzal többet árthatsz magadnak meg esetleg a pindurinak benned, mint javítanál!

Tessék szépen felöltözni és irány sétálni egy hatalmasat a pároddal! Beszélgessetek, tervezzetek ..

Most az a dolgod, hogy eltereld a figyelmed arról, hogy terhes vagy-e vagy nem. Tudom, hogy nehéz, én is átestem ezen.. Mégis sikerült. :)))

Most pedig bent horkol a 8 hónaposom :)))

Sok sikert :]]

2012. márc. 12. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Hát remélem h a beágyazódástól görcsölök és anyuka lehetek :)
2012. márc. 12. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez eddig sosem jelentett babát.
2012. márc. 12. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:

PMS. Legalabbis nalam ez szokott a tunet lenni mensi elott. Mar a parom mondja, hogy nem fogsz veletlenul menstrualni? Szoval nalam ez nem terhesseget jelzo tunet :(

Ettol fuggetlenul nalad lehet mas! Sok sikert

2012. márc. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!