Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vagy valami egyéb?

Terhesség vagy valami egyéb?

Figyelt kérdés
Február elején volt az utolsó menszim. Már 10 napjánál több hogy késik, tesztet csináltam de negatív. Ennek ellenére lehet esetleg hogy mégis terhes vagyok? A párommal megszakítással védekezünk. Szerdán megyek dokihoz de azért kíváncsi lennék a véleményetekre. Mielőtt a menszim kellett volna megjöjjön éreztem fejfáját, meg mellfeszülést, nálam ez szokta jelezni hogy megjön, de azóta se semmi.
2012. márc. 12. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha negatív a teszted így 10 nap késésnél, akkor nem baba van a dologban!
2012. márc. 12. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Akár lehet is, ha pl. késői peteérésed volt, akkor még fiatal a terhesség, és nem elég magas a HCG szint ahhoz, hogy kimutassa a teszt.

De mástól is késhet, kimaradhat a menzesz. Jól teszed, hogy orvoshoz mész! Szerdán okosabb leszel :D

2012. márc. 12. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:
szeretném ha mégis az lennék :) menszi előtt még amit észrevettem hogy volt valami barnás folt, de csak éppen egy kicsi, és csak egy nap
2012. márc. 12. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez még akármi lehet. Terhesség is, de más is. Pl. cisztától is szokott késni és el szokott maradni a mensi. De kívánom hogy babád legyen! Szerdán már remélhetőleg ki is fog derülni.
2012. márc. 12. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) majd szerdán minden kiderül, és reménykedem
2012. márc. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!