Terhesség vagy valami egyéb?
Figyelt kérdés
Február elején volt az utolsó menszim. Már 10 napjánál több hogy késik, tesztet csináltam de negatív. Ennek ellenére lehet esetleg hogy mégis terhes vagyok? A párommal megszakítással védekezünk. Szerdán megyek dokihoz de azért kíváncsi lennék a véleményetekre. Mielőtt a menszim kellett volna megjöjjön éreztem fejfáját, meg mellfeszülést, nálam ez szokta jelezni hogy megjön, de azóta se semmi.2012. márc. 12. 13:37
1/5 anonim válasza:
Szerintem, ha negatív a teszted így 10 nap késésnél, akkor nem baba van a dologban!
2/5 anonim válasza:
Akár lehet is, ha pl. késői peteérésed volt, akkor még fiatal a terhesség, és nem elég magas a HCG szint ahhoz, hogy kimutassa a teszt.
De mástól is késhet, kimaradhat a menzesz. Jól teszed, hogy orvoshoz mész! Szerdán okosabb leszel :D
3/5 A kérdező kommentje:
szeretném ha mégis az lennék :) menszi előtt még amit észrevettem hogy volt valami barnás folt, de csak éppen egy kicsi, és csak egy nap
2012. márc. 12. 13:56
4/5 anonim válasza:
Ez még akármi lehet. Terhesség is, de más is. Pl. cisztától is szokott késni és el szokott maradni a mensi. De kívánom hogy babád legyen! Szerdán már remélhetőleg ki is fog derülni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) majd szerdán minden kiderül, és reménykedem
2012. márc. 12. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!