Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára? Ki tesztelt...

Ki nem várja mára? Ki tesztelt már? Mi lett az eredménye?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 11:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Timi vok! Akkor értem mindenkinek összejött ez a ciklus.. :D

Nem baj, de legalább azt tudjuk mikor kell megjönnie...

Tényleg kérdező mizu veled??

2012. márc. 14. 12:26
 22/31 anonim ***** válasza:

Remélem igazad lesz Timi!!! :)

Én írtam, h mikor szurkált a hasam! :)

2012. márc. 14. 12:38
 23/31 anonim ***** válasza:
A 3. válaszoló vagyok: mindenkinek nagyon szorítok! Én még pár napot izgulok, de tesztelni csak akkor fogok, ha késik pár napot addig nem. Nekünk a férjemmel ez az 5. hónap, hogy próbálkozunk! Nektek? És hányadik baba lesz?
2012. márc. 14. 13:03
 24/31 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2. hónap próbálkozás, első baba! :) 24-re nem várjuk! Nektek?
2012. márc. 14. 13:06
 25/31 anonim ***** válasza:
3. válaszoló: Második baba lesz! Van egy gyönyörű kislányunk márc. 27-én lesz 17 hónapos! A kis gyönyörűségünk a 2.hónapban összejött!(Viszont előtte sajna kétszer spontán elvetéltem) Most a picur még egy kicsit várat magára! Pedig mi már nagyon várjuk a kistesót! Mindenképp kis korkülönbséget szeretnénk!
2012. márc. 14. 13:23
 26/31 anonim ***** válasza:
Timi vok. Nekunk 1. baba es ez a 7. honap. En oszinten csak abban remenykedek, hogy 1 evej belul osszejon...
2012. márc. 14. 13:27
 27/31 anonim ***** válasza:

Mizu veled kerdezo, nagyon eltuntel? Teszteltel mar? Veletek mizu?

Timi

2012. márc. 15. 10:25
 28/31 anonim ***** válasza:
3. vagyok: Valóban kedves kérdező...mi újság? Reméljük csupa jó híred van! Nekem ma még nem jött meg, de kicsit görcsölgetek, hát nem tudom, majd kiderül! Szorítok mindenkinek! Üdv!
2012. márc. 16. 09:23
 29/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nagyon eltűntél, mi itt izgulunk érted!!!

Lányok, mi újság veletek?

2012. márc. 16. 09:38
 30/31 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok: Nekem sajnos tegnap megjött! Hát kicsit elszomorodtam, de most már inkább a következő hónapra koncentrálok! Veletek mi újság? Kérdező és a többiek??? Írjatok ám! Nagyon szorítok mindenkinek! Üdv!
2012. márc. 18. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!