Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára? Ki tesztelt...

Ki nem várja mára? Ki tesztelt már? Mi lett az eredménye?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 11:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Timi vagyok megint írjatok Ti is hogy mi van veletek? Mi 7. hónapja próbálkozunk és még mióta élek nem késett egy napot sem, ezért is bizakodok..:)
2012. márc. 13. 18:13
 12/31 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem se jött még meg,a hőm ma leesett,de mensinek semmi nyoma. Holnap reggel tesztelek.
2012. márc. 13. 19:45
 13/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi újság? Szorítok, hogy pozitív legyen!!! :)

(én nem várom 24-25re)

2012. márc. 14. 08:22
 14/31 anonim ***** válasza:
Sziasztok Timi vok, tegnap este ota barnazok, most nem tudom, hogy mi lesz belole megjon vagy baba lesz. De tegnap este nagyon emelyegtem! Ma van a 4. nap a kimaradt utan, es eddig a tesztek negativak, tegnapi az utolso 20 as delelotti pisibol, igaz egyik se reggelibol keszult, ugyhogy en mar pentekig nem tesztelek, addig is kiderul hogy megjon vagy nem. :)
2012. márc. 14. 10:17
 15/31 anonim ***** válasza:
Reggeli pisiből a legjobb a tesztelés! Olvastam valahol, hogy 2 naponta duplázódik a HCG a szervezetben, ehhez képest próbálj tesztelni! :) Szorítok!!! Az már jó jel, hogy 4. napja késik! :)
2012. márc. 14. 10:29
 16/31 anonim ***** válasza:

Szia! Timi vok! Igen jó jel, ennél már csak az lenne jobb ha nem jönne meg! :) tényleg nem tudom hogy mi lesz ebből a barnázásból, mert az van, de egyáltalán nem élénk piros, sőt még csak nem is vér... de a mennyiség se közelíti meg a vérzést! jaj csak ne jöjjön meg... :D

És veletek mizu???

2012. márc. 14. 11:14
 17/31 anonim ***** válasza:
Olvastam már, hogy a barnázás jelenthet babát! :) Van olyan is, akinek megjön, de nem annyi, nem olyan, mint a rendes mensi,és akkor is baba van! Nekem még 9 nap van a nemvártig! 2nappal ezelőtt egész nap szurkált a hasam (de márc 3-4-én is!) Ma meg sűrűbb fehér folyásom van és sokat járok pisilni. Ezerrel szorítok Neked!!! :)
2012. márc. 14. 11:19
 18/31 anonim ***** válasza:
Timi vok! Hány naposak a ciklusaid? Mikor volt peteérésed? Vezetsz hőgörbét? Én vezettem csak a múlt hónapban költöztünk és még a lázmérőt se találtam..:D
2012. márc. 14. 11:42
 19/31 anonim ***** válasza:
28-29 naposak a ciklusaim, nem tudom hogy mikor volt pé-m,azt hittem, hogy 3-4-én, de a hétfői hasszurka most megzavart! Görbét vezettem, de sajna a gépen,és a múlthéten minden elszállt! :(
2012. márc. 14. 11:47
 20/31 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi van veled?? Pozitív lett?? Annyira drukkolok neked!!! :)
2012. márc. 14. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!