6napja késik a menzim, az utolsó együttlétünk alapján ma vagyok a dpo 13. napon, tegnap a terhes vérvétel eredménye 1közeli érték volt, ami alapján nem vagyok terhes?! Hihetek ennek vagy késői fogantatás miatt még nem emelkedett a hcg?
Sose késik a vérzésem.26-29naposak a ciklusaim.
Vizes folyásom van tegnap óta és kicsi hőemelkedésem.Járt valaki így?köszi a segítséget!
Peteéréskor nem tudtunk együtt lenni,mert a férjem nem volt itthon (ha félidőkor volt).
Azt viszont nem tudom nem lehetett e késői peteérésem:S
Korábban is ciklus elején a 10.napon lettem babás.
Ezért gondolkodtam,mi van ha később fogant.
Igazából csak izgulok miért nem jön meg,mivel sosem szokott késni!
kedves utolsó válaszoló!
pont ezt kérdezem mi van akkor,ha egy spontán késői peteérésből lett baba.Azt mikor lehet kimutatni legkorábban?
Azt én is értem,hogy ha félidős pé-m volt akkor ez az eredmény bizonyossággal azt jelenti,hogy nincsen baba.
Ovuláció után 12-14 nappal mutatható ki legkorábban.
az, hogy korábban hányadik napon lettél babás semmit nem számít.
a hímivarsejtek akár 5 napot is várnak a kiszabaduló tüszőre, tehát attól, mert 10. napon voltatok együtt nem feltétlenül a 10. napon történt a megtermékenyülés, hanem lehet, hogy a 12-14. napon is történhetett.
Ha 13. dpo-n vagy, az azt jelenti, hogy 13 napja volt az ovulációd. Akkor viszont nem késhet 6 napja. Kb a 14. dpo-n jön meg a menstruáció, ha nem vagy terhes.
6 napja akkor késik, ha kb a 20. dpo-n jársz (14+6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!