Terhesség? Vagy mi lehet? Segitenetek megnyugtatni?
Szia!
Nem tudom, voltatok-e már kivizsgálásokon, de ha még nem, akkor menjetek el. Egy elzáródott petevezetéken pl mit sem segít az akupunktúra. (szerintem máson sem, de ez csak magánvélemény). Mielőtt meggyanúsítanátok nem vagyok érdekelt az egészségügyben.
Amúgy tudjátok, mi az oka hogy nem jön a baba?
Anglia....
Nagyon sok rossz tapasztalatot olvastam itt az angliai ellátásról. :-(
Tényleg nem vagy jó helyzetben. Tudod egy olyan országban, ahol nem probléma a népesedés, nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, és a terhesgondozásuk is kritikán aluli. Azt írják az ottani kismamák, hogy 12-ik héten van először UH, addig le se ...
Gondolom, nem hobbiból mentetek oda, és nem tudom, mennyi ideig akartok maradni. De ha a közeljövőben babát szeretnétek, ez nem kifejezetten ideális hely. :-(
Mindkét petevezetőd el van záródva? Nem tudod esetleg felvenni a kapcsolatot egy itthoni dokival? Hátha van esély műtéttel megnyitni. Nekem is megnyitották egyszer az átjárhatósági vizsgálat alatt. Sajnos van olyan, hogy nem lehet, ha olyan helyen van az elzáródás, de talán egy próbát megér. Ha előre le tudsz beszélni egy időpontot, akkor pár nap szabival meg lehetne oldani. És lehet, hogy szerencsétek lesz, és utána már esélyesen indulsz a következő hónapban. :-)
Ha pedig nem sikerül megnyitni, akkor sajnos csak a lombik marad. :-( Ami pénz és időigényes, sajnos arra az időre mindkettőtöknek itthon kéne lenni. Nem tudom, ez mennyire lenne nektek megoldható.
Nagyon nehéz helyzetben vagy, lehet hogy döntened kell a munkád és a babavállalás között. :-(
Ne haragudj, hogy ilyen lelombozó dolgokat írok, de én így látom a helyzetet, és hiába írnám, hogy ne aggódj, sikerülni fog, nem látom reális esélyét ennek. Persze csodák mindig vannak, de sokkal kevesebb, mint amennyi lombikbaba születik.
Most jutott eszembe, sokan mondják, hogy az aviva torna esetleg segíthet. Úgy tudom, ez mindenféle testrész tekergetésével jár, talán ki lehet vele csomózni azt a petevezetéket. :-) És talán Angliában is van. :-)
Több ötletem nincs.
Majd írd meg, hogy döntöttél, ha pedig sikerül babásodni, azt főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!