Hány fokosnak kell lennie a hőmnek h az már a terheségre utáljon? 3 napja késik és délben mért hőm 37.1C volt most akkor babás vagyok?
Figyelt kérdés
elöre is köszönöm a válaszokat2012. márc. 9. 12:40
1/6 anonim válasza:
A jelenlegi hőből úgy lehet következtetni, ha a ciklus egészére vonatkozó napi hők fel vannak jegyezve.
És a délben mért hő amúgy sem utal semmire. Max, hogy bújkál benned valami. De hogy ez baba, vagy valamilyen nátha, betegség, azt mi nem tudjuk.
Csinálj reggeli pisiből tesztet.
2/6 anonim válasza:
A hőd alapján jó, de szerintem tesztelj az a biztos:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, hát egy picit megvagyok fázva de nem érzem magamat lázasnak nem gondolonám h attol ilyen magas a höm
2012. márc. 9. 12:50
4/6 anonim válasza:
először reggel kellene tudnod mennyi a hőd, a nappali hő nem jelent semmit. Nekem volt, hogy nappal 37,5 is volt a hőm, nem voltam megfázva és mégsem lettem terhes. Ez nem jelent semmit, már az előző kérdésedre is írtuk többen, hogy vegyél tesztet és utána kiderül.
5/6 anonim válasza:
Ha 3 napja késik,ideje tesztet venni!
A hőd alapján csak az a biztos,hogy nem vagy lázad és hőemelkedésed sincs.
Ébredési hőt szoktak mérni,de azt minimum 3 hónapon keresztül kell,hogy tisztán lásd a ciklusod,és tudj következtetni.
Csinálj tesztet!
6/6 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Teszteltél azóta? Vagy esetleg megjött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!