Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna hogy...

Tegnap kellett volna hogy megjöjjön, de ugylátszik késik. Mult hét ota mindjárt meg jön érzésem van . Utalhat terheségre?

Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt hogy egy héttel elötte érezek ilyesmit. Mellem is fáj még a melltarto is zavar. Lehet ez egy kis reményfolt a terhességre?
2011. jan. 19. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj, és abból minden kiderül. Amíg nem jön meg,mindig van esélyed:)
2011. jan. 19. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Csináltál már tesztet?
2011. jan. 19. 18:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam . Nem merek, mert multkor öt napot késett, kezdtem beleélni magam a dologba ,és mikor eldöntöttem , hogy ideje tesztelni , meg is jött nem sokára . Nem volt hasszurka sem semmi görcs, Nagyon csalodott voltam.
2011. jan. 19. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Görcsöl a hasad?

Nekem ovu utáni 5. naptól görcsöl hol jobban hol kevésbé van hogy 1-3 nap nem.+ mellfájdalom a 8.,9. naptól kb de az enyhe volt most meg már erősebb, de max holnap megjön.

2011. jan. 19. 18:34
 5/12 anonim válasza:
ha szexeltél valakivek óvszre nélkül akk terhes vagy
2011. jan. 19. 18:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Görcsölni csak nagyok kicsit ,görcsöl , inkább olyan mintha valami szurkálna . De van egy olyan érzésem hogy meg fog jönni. Most voltam wc-én, olyan bö vizenyös folyásom van. Nekem menzi elött pár nappal szokott csak görcsölni a hasam , leginkább aznap mikor .
2011. jan. 19. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Sexeltem , már egy éve ovszer nélkül sexelek a párommal , méghozzá szándékossan.
2011. jan. 19. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem csinálj tesztet, ha baba van akkor már kimutatja, nagy rá az esélyed. Drukkolok!
2011. jan. 19. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
a bő folyás jó jel;)
2011. jan. 19. 22:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj! Ki fogja mutatni nagy valószínűséggel ha ott a baba. Drukk!
2011. jan. 20. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!