Megjött a vérvétel eredményem. Szerintetek mit jelent?
Figyelt kérdés
980.6 UI/L 5.3
Most akkor terhes vagyok? HA igen hány hetes terhes lehetek? Valaki tudna segíteni nekem?
2012. márc. 9. 12:59
2/8 anonim válasza:
Ez gondoloma béta hcg?
Ha az, terhesség.
Terhesség kiszámítása: utolsó menstuáció első napja
3/8 Manka68 válasza:
Szia!
Ha ez HCG, akkor gratulálok, babát vársz!
Mint az előző válaszoló már írta, a terhességi heteket az utolsó mensi első napjától kell számítani. A HCG értéknél annyira nagy a szórás, hogy nem lehet belőle pontosan megállapítani a terhesség korát.
Amúgy nekem anno a nemvárt első napján volt 1000 a HCG-m. Akkor voltam pont 4 hetes. De ez nem jelent semmit, a lényeg a tény : babát vársz! :-)
4/8 A kérdező kommentje:
Igen ez lehet a HCG. Már nagyon izgulok és alig várom mikor elkezdnőni a pocaklakó :))
2012. márc. 9. 13:30
5/8 anonim válasza:
Szia!Igen valószínűleg kisbabát vársz,de off miért is voltál vérvételen?Van már pozitív teszted??
6/8 A kérdező kommentje:
Volt 4 pozitív tesztem. Elmentem dokihoz de nem látott semmit..és azonnal elküldött egy vérvételre. jövőhéten kéne visszamennem. De csak 2 hét múlva megyek.
2012. márc. 9. 20:45
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok!Nahát,persze,hogy babás vagy!Gratulálok!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. márc. 10. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!