Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már köztetek olyan, aki...

Volt már köztetek olyan, aki 6-7 hetes terhes volt és terhességi tesz még mindig nem mutatott neki semmit?

Figyelt kérdés
voltam ma nődokinál, mert jan.23 óta nem jött meg, és a teszt negatív lett, az orvos viszont azt mondta hogy ő érez valamit....azt mondta hogy ha terhes vagyok akkor elvileg 6 hetes. attól hogy a teszt '-' tényleg lehetséges a baba?
2012. márc. 9. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1 tesztet csináltál csak?szerintem kikell mutatnia.

Nekem 5 hetesen iszonyat erős pozitív volt.

2012. márc. 9. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem még semmi sem biztos! Ultrahangon nem nézett?

Nekem már 5 hetesen látható volt a petezsák, meg 18mm-es méhnyálkahártyám volt! Szóval én elmennék egy ultrahangos vizsgálatra, azon jobban látszanak a dolgok!! Nekem kimutatta a teszt két nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie. De olvastam olyat, akinek nem mutatta ki!!!

2012. márc. 9. 16:49
 3/12 A kérdező kommentje:
a tesztet a nőgyógyászaton végezte el az aszisztens nő. az orvos nem küldött ultrahangra, mondván hogy még ugyse látna semmit, hanem hétfőre vissza rendelt, és mondta hogy vigyel reggeli, első vizeletet.
2012. márc. 9. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem dec.19-én jött meg utoljára, ezután (mivel szerencsére mindig fix 28 napra jött meg éveken át) jan.16-án kellett volna, de nem jött meg, így vártam 2-3 napot, majd jött a teszt, jan.21-én megcsináltam, és olyan erős volt, mint a pinty, jan.26-án voltam nődokinál, és már minden látható volt a pici szíve is... :) akkor voltam az ő értékelése szerint 6 +/- 1hetes terhes, ami érthetően lehet 5 és 7 hét is. Mondjuk nálam hüvelyi UH-n nézte, azon minden látszott aminek kell, nekem azt írta: Az uterusban egy szabályos petezsák látható, átlagos átmérője: 19mm.
2012. márc. 9. 17:12
 5/12 A kérdező kommentje:
gratulálok :) remélem hétfőn nekem is kiderül hogy baba van :)
2012. márc. 9. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én elvileg már 7 hetes voltam, amikor a reggeli első vizeletes tesztem csont negatív lett. Nem idegesítettem magam, nem is teszteltem újabbat, hanem vártam még, és amikor már fizikai jeleit is tapasztaltam a terhességnek, akkor felkerestem a nőgyógyászatot. Akkorra már UH nélkül is jól érezhető, 11 hetes pocakom volt.

Ma vagyok 31 hetes, és az orvos szerint azért nem mutatott semmit a teszt, mert a babám lassan ágyazódott be. Emiatt egyébként volt pár napig pecsételő vérzésem is a 10. hét körül.

A mostani pocaklakóm már a második babánk lesz, anno a kisfiam érkezését nekem is már a 4. héten határozott két csíkkal jelezte a teszt... ;) Ebből is látszik, hogy minden terhesség másmilyen. Most egyébként kislányt várok. :)

2012. márc. 9. 17:29
 7/12 A kérdező kommentje:
most megnuygtattál egy kicsit, és reménykedem hogy tényleg babát várok :) amugy neked szívből gratulálok, boldog babavárást :)
2012. márc. 9. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy később fogant, ne pont félidőben. Majd írj, ha kiderült valami!
2012. márc. 9. 22:13
 9/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem keress olyan dokit, aki terhességi teszt helyett (amit otthon is meg tudsz magadnak csinálni, minek bevinni a vizeletet hozzájuk???) kér egy HCG vérvételt, abból egyértelműen kiderülne, hogy mi a helyzet!

És mit érez? Le van maradva a dokid pár száz évvel!

Bocsi, kicsit kiakadtam. :-(

2012. márc. 9. 22:27
 10/12 A kérdező kommentje:
hát én se értek már semmit komolyan :( annyira ideges vagyok már hogy szét robbanok...ez életem leghosszabb és legrosszabb hétvégéje :( de majd irok hétfőn hogy mi volt :)
2012. márc. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!