Volt már köztetek olyan, aki 6-7 hetes terhes volt és terhességi tesz még mindig nem mutatott neki semmit?
1 tesztet csináltál csak?szerintem kikell mutatnia.
Nekem 5 hetesen iszonyat erős pozitív volt.
Szerintem még semmi sem biztos! Ultrahangon nem nézett?
Nekem már 5 hetesen látható volt a petezsák, meg 18mm-es méhnyálkahártyám volt! Szóval én elmennék egy ultrahangos vizsgálatra, azon jobban látszanak a dolgok!! Nekem kimutatta a teszt két nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie. De olvastam olyat, akinek nem mutatta ki!!!
Én elvileg már 7 hetes voltam, amikor a reggeli első vizeletes tesztem csont negatív lett. Nem idegesítettem magam, nem is teszteltem újabbat, hanem vártam még, és amikor már fizikai jeleit is tapasztaltam a terhességnek, akkor felkerestem a nőgyógyászatot. Akkorra már UH nélkül is jól érezhető, 11 hetes pocakom volt.
Ma vagyok 31 hetes, és az orvos szerint azért nem mutatott semmit a teszt, mert a babám lassan ágyazódott be. Emiatt egyébként volt pár napig pecsételő vérzésem is a 10. hét körül.
A mostani pocaklakóm már a második babánk lesz, anno a kisfiam érkezését nekem is már a 4. héten határozott két csíkkal jelezte a teszt... ;) Ebből is látszik, hogy minden terhesség másmilyen. Most egyébként kislányt várok. :)
Szia!
Szerintem keress olyan dokit, aki terhességi teszt helyett (amit otthon is meg tudsz magadnak csinálni, minek bevinni a vizeletet hozzájuk???) kér egy HCG vérvételt, abból egyértelműen kiderülne, hogy mi a helyzet!
És mit érez? Le van maradva a dokid pár száz évvel!
Bocsi, kicsit kiakadtam. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!