Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan, akinek...

Volt köztetek olyan, akinek negatív volt végig a terhességi teszt, és mégis terhes volt?

Figyelt kérdés
Hogy nem mutatta ki egyáltalán a teszt?
2010. febr. 4. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek. Azóta egy éves a kisfia. PCOja van egyébként, és spontán lett terhes. Az UH mutatta ki a babát, akkor már több, mint hét hetes volt.
2010. febr. 4. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem jött meg kb ennyi ideje. De miért lehet ez? Hogyhogy nem mutatja ki?
2010. febr. 4. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A travel&living csatornán szokott szombat késő este lenni egy műsor, ami arról szól, hogy csak a szülés napján (!) tudták meg, hogy babát várnak.

Nagyon durva történetek vannak, volt egy olyan, ahol több teszt is negatív lett a 9 hónap alatt, de még a szülés előtt két órával is negatív volt a pisis teszt.

Mindegyik történetben volt valami csavar, hogy miért nem érezték pl. a magzatmozgásokat.

Arról nem szól a fáma, hogy miért nem mentek el a 3. kimaradt menstruációjuk után uh-ra...

Ezzel nem riogatni (vagy biztatni) szeretnélek, hanem csak leírtam, hogy igen, van ilyen.

2010. febr. 4. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A teszt amúgy csak a 12. hétig mutatja ki kb. a terhességet, mivel a hcg csak addig termelődik. Utána méhlepény veszi át a szerepet. Tehár 9. hónapba akárki csinálhat tesztet annak sem mutatja ki. Ne aggódj hanem menj gyorsan orvoshoz. Biztos minden rendben lesz!
2010. febr. 4. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ebben a cipőben járok, ma vagyok a ciklusom 48. napján és semmi. Csináltam 3 tesztet, mind negatív lett. Állandó mindjárt megjön érzésem van, néha émelygek és szurkál a méhem meg a petefészkem. Azon goldolkozom, hogy ma veszek még egy tesztet. Te mit csinálsz? Érzel vmit?
2010. febr. 5. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!