Volt már olyasvalaki köztetek, akinek a terhességi tesztje csak több óra elteltével lett pozitív és valóban terhes is volt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 17:03
1/3 anonim válasza:
van ilyen, de ezt vedd negatívnak, az igazi az, ha a használati utasítás szerint öt percen belül mutat eredményt, ha nagyon türelmetlen vagy próbálj 10ml/U-s tesztet, az biztosan megmutatja
2/3 anonim válasza:
Például itt vagyok én. Megcsináltam a tesztet, vártam és a megadott időn belül leolvastam, hogy negatív. Viszont elfelejtettem kidobni. Elmentem itthonról és amikor hazajöttem megláttam, mondom kidobom, de azért ránéztem és ott volt a nagyon-nagyon halvány csík. Elolvastam a használati utasítást (úgy 5-ször) és elvileg értékelhetetlen. Aztán másnap is csináltam tesztet egy másfajtával ami szintén negatív lett, de kíváncsiságból vártam a megadott időn túl jócskán. Ebből is halovány pozitívlett. Na ennek 38 hete és várjuk, hogy megszülessen a kislányunk. Már a doki is megállapította a terhességet, mire végre határozott pozitívat teszteltem, mert még az orvosnak sem akartam hinni.
3/3 anonim válasza:
Én is így jártam. Nekem kb. 1 órával a teszt elvégzése után lett +, de egy elég érzékeny teszt volt, és utána virított a csik. Másnapi már azonnal halvány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!