Tévedhet 4 pozitív terhességi teszt?
Január 30-án jött meg utoljára. 4 teszt is pozitív lett. Voltam orvosnál tegnap.Azt mondta nem lát semmit.
Szerintetek ez most mi?Mind a 4 teszt más fajta volt, nem egy napon csináltam.
AZ nem valószinü, hogy ennyi teszt téved, DE ennek ellenére több ok miarr is elöfordulhat, hogy az orvos nem lát semmit.
1. A terhesség még igen fiatal és túl pici ahhoz, hogy láthassák, illetve olyan helyen van, ahol nehezen lehet észrevenni.
2. Terhes voltál, de megszakadt, mert a babával valami nem volt rendben - ez igen gyakori, minden 3. terhesség az elsö pár hétben elmegy, csak a legtöbben nem is tudnak róla.
3. Az orvos nem rendesen vizsgált meg.
4. Néha petefészek-ciszta miatt is mutathat pozitivat a teszt.
Egy hét múlva csinálj új tesztet, és ha akkkor is pozitiv, keress meg egy másik orvost.
Ennyi teszt tuti nem téved. Kérj a dokidtól vérvételes beutalót, az már kimutatja, nem is értem miért nem küldött el. De tényleg menj el vérvételre:)
Addig meg viselkedj úgy, mint ha már ketten itt az egészségre gondolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!