Tévedhet 4 pozitív terhességi teszt?
Január 30-án jött meg utoljára. 4 teszt is pozitív lett. Voltam orvosnál tegnap.Azt mondta nem lát semmit.
Szerintetek ez most mi?Mind a 4 teszt más fajta volt, nem egy napon csináltam.
Azt írták rá hogy 980.6 UI/L 5.3
Neked mit írtak a papírodra? orvoshoz én majd csak 2 hét múlva megyek előbb nem.
Szia Niki! Leírtam az előbb az eredményem. Leírod te is?
Miért volt a reggeled csalódás? Mi a baj?Te hány hetes terhes vagy?
Az én eredményem 423 volt, és az uh-n 12 mm vastag méhnyálkahártyát látott, és felvetette a nem terhes, még meg is jöhet és a méhenkívüli terh. lehetőségét is :-( megijedtem kicsit :-( Már van egy lányom, vele olyan evidens volt minden, mondjuk vele később is mentem. :-)
mindjárt írok még, felébredt a kicsim :-)
Szia!
Ma voltam megint vérvételen, és már 1902 az értékem :)) Úgy örülök:) Jöv pénteken megyek dokihoz, már annyira várom :)
Majd írj, hogy vagy, és mit mutatott az Uh:)
Jó babavárást!
Üdv: Niki
Hát akkor egy Óriási Nagy GRATULA NEKTEK :))
Majd írd meg mi volt a dokinál. Várom a válaszodat :)
Szia Niki!Nem bírtam kivárni visszamentem ma az orvoshoz.
Megállapította hogy (még mindig csak) 5 hetes terhes vagyok.Később fogant a babóca. A kicsikénk már 7mm és a szívhang is teljesen jó :) Kaptam UH képet is. Nálatok miújság? Minden rendben van? Mekkora a bébid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!