Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tévedhet 4 pozitív terhességi...

Tévedhet 4 pozitív terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Január 30-án jött meg utoljára. 4 teszt is pozitív lett. Voltam orvosnál tegnap.Azt mondta nem lát semmit.

Szerintetek ez most mi?Mind a 4 teszt más fajta volt, nem egy napon csináltam.

2012. márc. 9. 07:30
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Azt írták rá hogy 980.6 UI/L 5.3

Neked mit írtak a papírodra? orvoshoz én majd csak 2 hét múlva megyek előbb nem.

2012. márc. 9. 13:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
GRATULÁLOK CSAJOK, ANNYIRA JÓ NEKTEK!!!!!
2012. márc. 9. 13:35
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Már annyira várom a kis babócát... :))))
2012. márc. 9. 13:41
 24/33 A kérdező kommentje:

Szia Niki! Leírtam az előbb az eredményem. Leírod te is?

Miért volt a reggeled csalódás? Mi a baj?Te hány hetes terhes vagy?

2012. márc. 9. 13:42
 25/33 nini24 ***** válasza:

Az én eredményem 423 volt, és az uh-n 12 mm vastag méhnyálkahártyát látott, és felvetette a nem terhes, még meg is jöhet és a méhenkívüli terh. lehetőségét is :-( megijedtem kicsit :-( Már van egy lányom, vele olyan evidens volt minden, mondjuk vele később is mentem. :-)

mindjárt írok még, felébredt a kicsim :-)

2012. márc. 9. 13:51
 26/33 nini24 ***** válasza:
Szia kedves kérdező!hogy vagy? Nekem fájdogál sokat a hasam,nem vészes,csak olyan mensisen! Ki lehet bírni! Holnap megyek megint vérvételre,h lássuk,jó ütemben emelkedik-e a hcg! Ha minden igaz a héten szerda körül leszek 5 hetes,és jöv pénteken megyek én is dokihoz!vicces,mert azt hittem ebben a hónapban már nem lesz pém,elkezdtem kivizsgálásokra járni,mert nem volt pém. Febr. 20án voltam Uh-n,akkor tüszőket láttak,aztán elkezdtem szedni a Mastodynont,és láss csodát,5én már pozi lett a teszt! Remélem nem méhenkívüli és minden rendben lesz :-) Nektek 1. baba?Mióta próbálkoztok? Én most reggel este iszom a palástfű teát,segít a beágyazódásban!meg megnyugtatást nekem! :-)
2012. márc. 12. 12:01
 27/33 A kérdező kommentje:
Szia!Az első babánk lesz :) januárban hagytam abba a gyógyszert és egyből össze is jött :) nem hittem volna,hogy ennyire hamar összejön.De nagyon várjuk már..Köszönöm én is jól vagyok.Most kezdenek el fájni jobban a melleim,hasam alja mintha meg akarna jönni olyan.Én 27.-én megyek vissza az orvoshoz.Mivel múlthéten nem látott még semmi,nem merek előbb visszamenni.Írd majd meg mi lett a HCG eredményed ha megkaptad.Kiváncsi vagyok.Jó babavárást :)
2012. márc. 12. 12:13
 28/33 nini24 ***** válasza:

Szia!

Ma voltam megint vérvételen, és már 1902 az értékem :)) Úgy örülök:) Jöv pénteken megyek dokihoz, már annyira várom :)

Majd írj, hogy vagy, és mit mutatott az Uh:)

Jó babavárást!

Üdv: Niki

2012. márc. 13. 12:25
 29/33 A kérdező kommentje:

Hát akkor egy Óriási Nagy GRATULA NEKTEK :))

Majd írd meg mi volt a dokinál. Várom a válaszodat :)

2012. márc. 14. 07:49
 30/33 A kérdező kommentje:

Szia Niki!Nem bírtam kivárni visszamentem ma az orvoshoz.

Megállapította hogy (még mindig csak) 5 hetes terhes vagyok.Később fogant a babóca. A kicsikénk már 7mm és a szívhang is teljesen jó :) Kaptam UH képet is. Nálatok miújság? Minden rendben van? Mekkora a bébid?

2012. márc. 22. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!