4 napja pozitív az ovulációs tesztem. Akkor most mikor volt az ovuláció?
Ovulációd biztosan az első negatív napon van.
Negatív napnak pedig nem azt kell tekinteni, amikor az előző napi teszthez képest halványabb a vonal, hanem mindig az adott teszt control csíkjához kell viszonyítani.
Általában 2-3 napig szokot pozitív lenni az ovu teszt. Ha ezután is pozitívakat tesztelsz, érdemes lenne megnézetni, mert az azt jelenti, hogy nehézkesen vagy nem történik valami miatt meg a tüszőrepedés.
Az ovu teszt az LH hormon jelenlétét jelzi. Ez a hormon felelős a tüsző megrepedéséért.
Amikor már nincs a szervezetedben (az első negatív nap) akkor az azt jelenti, hogy megvolt a tüsző repedéséhez szükséges mennyiség, és a tüszőből kiszabadul a petesejt. Vagyis mindenképp az első negatív nap a peteérés:)
Szisztok!
Remélem, tényleg igazatok van!! :) Nekem tegnap este majdnem pozi volt már a tesztem, ma még nem teszteltem. Csüt. este voltunk együtt, és majd csak holnap leszünk újra. Bízom benne, hogy ez elég lesz! :)
Nem lehet, hogy petéd is érik, és azér pozi a teszted már ennyi ideje???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!