Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja pozitív az ovulációs...

4 napja pozitív az ovulációs tesztem. Akkor most mikor volt az ovuláció?

Figyelt kérdés
Már annyi kérdést és választ olvastam ez ügyben és mindenki mást mond. Valaki azt írta, hogy az első negatív napon... Valaki, hogy a második pozitív napon, vagy hogy az első pozitívon... Most már teljesen összezavarodtam. Kérem, csak az válaszoljon aki biztosan tudja!

2012. márc. 8. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Ovulációd biztosan az első negatív napon van.

Negatív napnak pedig nem azt kell tekinteni, amikor az előző napi teszthez képest halványabb a vonal, hanem mindig az adott teszt control csíkjához kell viszonyítani.

Általában 2-3 napig szokot pozitív lenni az ovu teszt. Ha ezután is pozitívakat tesztelsz, érdemes lenne megnézetni, mert az azt jelenti, hogy nehézkesen vagy nem történik valami miatt meg a tüszőrepedés.

2012. márc. 8. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ovu teszt az LH hormon jelenlétét jelzi. Ez a hormon felelős a tüsző megrepedéséért.

Amikor már nincs a szervezetedben (az első negatív nap) akkor az azt jelenti, hogy megvolt a tüsző repedéséhez szükséges mennyiség, és a tüszőből kiszabadul a petesejt. Vagyis mindenképp az első negatív nap a peteérés:)

2012. márc. 8. 15:12
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített!
2012. márc. 8. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Szisztok!

Remélem, tényleg igazatok van!! :) Nekem tegnap este majdnem pozi volt már a tesztem, ma még nem teszteltem. Csüt. este voltunk együtt, és majd csak holnap leszünk újra. Bízom benne, hogy ez elég lesz! :)

Nem lehet, hogy petéd is érik, és azér pozi a teszted már ennyi ideje???

2012. márc. 10. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az előző válaszolónak, az első negatív napon van a pé!!!
2012. márc. 10. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Harmadiknak: az ovu teszt nem a peteérést jelzi, ahogy írtam, hanem a tüszőrepedésért felelős hormon mennyiségét.
2012. márc. 11. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!