Tévedhet 4 pozitív terhességi teszt?
Január 30-án jött meg utoljára. 4 teszt is pozitív lett. Voltam orvosnál tegnap.Azt mondta nem lát semmit.
Szerintetek ez most mi?Mind a 4 teszt más fajta volt, nem egy napon csináltam.
Lehetséges, hogy még korán mentél, és azért nem látott semmit. A kalkulátor szerint ma vagy 5 hét 4 napos terhes. Én is 5+3 hetesen voltam először uh-on, és látszott a petezsák, benne a szikhólyag, persze szívhang még nem volt. Viszont én 3 napos késésnél erős pozitívat teszteltem este. Ha te 4 nap után is csak halványat, annak lehet oka, hogy nem pont félidőben fogant, hanem kicsit később, és akkor azért nem látja.
Kérjél vérvételes beutalót, vagy pedig ha jövő héten újra elmész, akkor már biztosan látni kell az uh-on.
Márpedig tévedhetnek a tesztek, nekem volt, hogy több, különféle teszt is pozit mutatott, és vérvételből derült csak ki, hogy nem is lehetett terhességem az tesztelés előtti 4 hétben tutira. Egyszerűen nagyon akartam. Sőt előtte olyan is volt, hogy fokozatosan felment bHCG szintem 200 körülire, minden másnap vérvétel és UH, terhesség nem volt, az orvosok (többnél is voltam) nem tudták mitől lehet, majd 3 hét után szépen leesett a HCG 1 hét alatt a normálisra.
Menj vérvételre, és ott kiderül
Szia!
Hasonló cipőben járok, mint te. Múlt hétfőn pozitív teszt, azóta rengeteg, és erősödik. Ma voltam Uh-on, nem látott semmit, csak megvastagodott méhnyálkahártyát. Elküldött vérvételre, most annak az eredményét várom, fél 2 körül lesz meg :(( Sík ideg vagyok:( Nekem késői pém volt, mert a 26. napomon voltam Uh-n, és ott még csak tüszőket látott, azóta meg alig telt el 3 hét :( Így abban bízom, még picike a drágám! Majd írj, hogy veled mizújs! :)
Niki
Csak hasi ultrajangot csináltak. Megjött a vérvétel eredményem. Azt mondta az orvos hogy kisbabát várok :)
De nődokihoz csak 2 hét múlva fogok elmenni. Nehogy megint megijesszen.
Köszönöm mindenkinek as segítségét :)
Szia!
Gratulálok! :-) közben nekem is megjött aza eredmény, és nekem is azt mondták, pozitív :-D megkérdezhetem, mennyi volt az eredményed? Engem szerdára beutalt mégegy vérre, hogy lássuk, szépen emelkedik-e! Utána sztem én is csak rá egy hétre megyek dokihoz, mert a mai reggelem maga volt a mérhetetlen csalódás! :-( írj majd, ha van kedved, hogy hogy vagy és mit lehet már tudni! Szép napot! Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!