Meddőségi központba megyek első konzultációra. Kb. mennyi idő múlva lehet az inszemináció? Már 2 éve szeretnénk kisbabát.
Attól függ,hogy jönnek össze a vizsgálatok!Mondjuk az első a Hepetitis B-C és az Aids vérvétel legyen,mert az minimum 3 hét alatt van meg!
Én Dec.14.-e óta járok a Kaáliban Budapestre és holnap (Márc 8)lesz az első inszeminációm!Tehát kb.2és fél 3 hónap!Te hova jársz?
Sziasztok!Annyira boldog vagyok,hogy ennyien biztattatok,annyira jól esett!Még a hideg is kirázott!KÖSZÖNÖM!!!
Ja és túl vagyok rajta....14 nap várakozás-remény és mindenképp megírom!!
J vagyok az utolsó!
Inszem előtt..:mennyire részletesen szeretnéd???2009 óta próbálkozunk...
J vagyok,na ha minden érdekel.....!
2009 okt. jeleztem a dokimnak,hogy jöhet a baba,megvizsgált..1 év próbálkozás-> semmi.2010 okt. visszamentem a dokimhoz,hogy nem sikerült,nem jön össze a baba.Elküldött hormonra,spermavizsgálatra,hsg-re(2010 dec)...minden ok,2*3 hónap closty (6 hónap)->nem sikerült..így irány a Kaáli-2011 dec eleje-a doki elküldött egy jó pár vizsgálatra FSH.LH,E2,TSH,prolaktin,terheléses cukor,spermavizsgálat,Hepatitis b-c,aids,rákszűrés,clamidia...2012 február 06,visszamentünk-uh->closty-uh,március 8 első inszem!
A kaálinál gyorsan ment....!Nem kellett volna a nőgyógyászomnál végigcsinálni azt a hacacárét...!!!
Röviden ennyi,de kérdezz nyugodtam,szivesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!