Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hónapban lesz az első...

Tkata81 kérdése:

Jövő hónapban lesz az első inszeminációm. Tudom, hogy kicsi az esély a sikerességre, de volt már olyan akinek elsőre sikerült? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

2012. febr. 11. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem 4 volt, egyik sem sikerült. Az utolsó után elmentünk két hétre nyaralni és onnan már 3an jöttünk haza, kész csoda!

16hkm

2012. febr. 11. 12:17
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem nálunk is hasonló lesz
2012. febr. 11. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy lányt, akinek az első sikerült. Irigyeltem is nagyon, nekem többet is csináltak, mire megmaradt, de a 10. héten elvesztettem a babát... Végül kiderült, hogy a pajzsmirigyemmel van gond, amikor arra kaptam gyógyszert, néhány hónappal később spontán teherbe estem.
2012. febr. 11. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy közeli ismerősöméknek sikerült rögtön a legelső :-)

Ritka állítólag,de megtörténhet minden!Nekem jövő7en lesz a 3.!

Sok sikert kívánok Neked,és csak pozitívan!!!!

2012. febr. 12. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor egy olyan is szóljon hozzá, akinek elsőre sikerült!! ÉN! Úgyhogy ne aggódj, sikerül elsőre! Ja és ikrek lettek nálunk!
2012. febr. 14. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Az ikrek a legjobb :)
2012. febr. 15. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!