Tkata81 kérdése:
Jövő hónapban lesz az első inszeminációm. Tudom, hogy kicsi az esély a sikerességre, de volt már olyan akinek elsőre sikerült? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 11:47
1/6 anonim válasza:
Nekem 4 volt, egyik sem sikerült. Az utolsó után elmentünk két hétre nyaralni és onnan már 3an jöttünk haza, kész csoda!
16hkm
2/6 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem nálunk is hasonló lesz
2012. febr. 11. 13:46
3/6 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt, akinek az első sikerült. Irigyeltem is nagyon, nekem többet is csináltak, mire megmaradt, de a 10. héten elvesztettem a babát... Végül kiderült, hogy a pajzsmirigyemmel van gond, amikor arra kaptam gyógyszert, néhány hónappal később spontán teherbe estem.
4/6 anonim válasza:
Egy közeli ismerősöméknek sikerült rögtön a legelső :-)
Ritka állítólag,de megtörténhet minden!Nekem jövő7en lesz a 3.!
Sok sikert kívánok Neked,és csak pozitívan!!!!
5/6 anonim válasza:
Akkor egy olyan is szóljon hozzá, akinek elsőre sikerült!! ÉN! Úgyhogy ne aggódj, sikerül elsőre! Ja és ikrek lettek nálunk!
6/6 A kérdező kommentje:
Az ikrek a legjobb :)
2012. febr. 15. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!