Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció ellöt 1 hónappal...

Inszemináció ellöt 1 hónappal (elsö) hogyan készüljek fel?

Figyelt kérdés
Tud valaki valami jó tanácsot adni? Köszi.
2010. máj. 17. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Szia. En a paromnak E-vitamint adtam.

Szurkolok a pozitiv eredmenyhez :)

2010. máj. 17. 20:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen...
2010. máj. 18. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Szedjél terhesvitamint, egyél sok fehérjét, a hüvelyeseket (pl borsó) kerüld és igyál nagyon sok folyadékot (lehetőleg ásványvizet). Én nem csináltam semmi mást, csak ezeket, ja, és párom szedi a Fer14-et, már 3 hónapja, reméljük sikerült. Sok szerencsét neked! :)
2010. máj. 19. 14:17
 4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem a Kály intézetbe járóktól hallottam a Fájdalom-ambulancia ion-indukciós kezeléséről. Érdemes megpróbálni, sokaknak segített. Igaz nem olcsó, egy bérlet 45.000 körül van. www.fajdalomambulancia.hu, dr. Magyar Mátyást kell keresni.
2010. máj. 19. 15:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, ha szedek vitaminokat nem befolyásol semmibe az inszeminációnal, vagyis a szervezettet nem fogja befolyásolni, vagy a a többi gyógyszerel amit szedek (closty, bromokriptin) együt nem lesz túl sok...
2010. máj. 19. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

Sok folyadék, fehérje, folsav és antioxidánsok, az utóbbiból amit csak bírsz (piros gyümölcsök, zöldségek: málna, eper, cékla, kékszilva, piros szőlő, áfonya...).

Párodnak e-vitamin, cink, fehérje legyen sok.

2010. máj. 19. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy hülyeség, de nekem a sok felülés jött be
2010. máj. 19. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz túl sok, vitaminból sosem elég, a lényeg, hogy jól felkészüljön a szervezeted a terhességre, ehhez kell sok vitamin,ásványi anyag.
2010. máj. 20. 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg még Aviva-tornával is rásegíthetsz vagy más intimtornával, ami a peteérést segíti és a beágyazódást.
2010. máj. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!