Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első Inszem (Kaális-inszeminác...

Első Inszem (Kaális-inszemináció)!? Történetem lennt! Kérdéseim lennt!

Figyelt kérdés

3.naptól 2*1 closty,majd 11 napon uh jobb oldal 10*10mm bal oldal 17*17 mm pete és asszem 6mm nyálkahártya.Merional szuri 2 db,holnap még 2db,kedd Ovitrell tüszőrepesztő,csütörtök inszem!!!Úgy izgulok és várom......!!

Szóval kérdéseim:

Nektek hányadik sikerült?Szurit milyet kaptatok?Esélyem a peteméretekkel?

2012. márc. 4. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Első első két inszeminációm alkalmával ugyanezt kaptam, nekem 5 tüszö (és nem pete) ért meg, egyik sem sikerült. Majd kétszer closty, puregon és ovitrelle, 4-5 tüszö, de egyik sem sikerült.

Majd az utolsó inszemet követő hónapban spontán sikerült 2,5 év után, már a 19. hétben vagyok.

Jó a tüszők mérete, még nőni fog a merionaltól, viszont a 6 mm-es nyálkahártya vékony. Bár még csütörtökig vastagodhat. Egyik ismerősömnél az inszemet lefújták vékony nyálkahártyára hivatkozva.

Úgy tudom, legalább 7 mm-esnek kell lenni, ha túl vékony, esély sincs a beágyazódásra.

Kívánom a legjobbakat!

2012. márc. 4. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem se sikerültek a Kaális inszemek, 2 havonta voltak, de később kiderült, rossz oldalamon értek a tüszők, agy esély se volt, hiába volt HSG-m.

Méhnyálkahártya vastagításra igyál inszemig (utána is!) 1 dl száraz vörösbort!

Drukkolok!

2012. márc. 4. 19:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Bocs,igen pete!!Annyira gyorsan mindent akartam a kérdésbe írni....Bocs!!

Én nagyon bízok benne,hogy sikerülni fog,nagyon szeretném!

Hogy vastagodjon a nyálkahártyám szedek majd E vitamint még!

Első gratulálok!

2012. márc. 4. 21:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Na már megint nem pete,hanem TÜSZŐ!!!:-S
2012. márc. 4. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
másodiktól kérdezném, hogy mi az, hogy rossz oldalon érett a tüsző? El volt záródva, de a HSG-n nem látszódot?? köszi!
2012. márc. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!