Pcos inszemináció?

Figyelt kérdés
Pcos vagyok a következő ciklusban kezdik elméletileg a stimulációt az inszemhez,aki már túl van ilyen beavatkozáson az milyen gyógyszert kapott és hányadik próbálkozásra lett baba?
2012. febr. 23. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért kell az inszemináció?

Tartod a 3-as kezelést? Van peteérésed?

Nekem a 3-as kezeléstől rövidült a ciklusom, lett peteérésem, csak épp megöltem a spermákat...

1.: closty

2.: closty+merional

3. merional

Ezután lombik jött, ami méhen kívüli lett.

A második lombik sikerült.

2012. febr. 23. 11:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nálam kb.1 éve derült ki a PCO,azóta szedem a meforalt,voltam átjárhatóságin (minden ok) a férjem eredménye tökéletes....előtte volt clostys kúrám eredménytelenül....nem nagyon látok más megoldást,már 4 éve várunk babára

2012. febr. 23. 12:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja,és rendszeres a ciklusom,a peteérésről különböző vélemények vannak,az előző orvosom szerint van ,a mostani szerint nincs...!!??
2012. febr. 23. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:

(Első hsz-ó vagyok)

Mi az, hogy vitatkoznak a dokik, hogy van vagy nincs? 21. napi vérvétel simán kimutatja. Ott mennyi a progeszteronod?

2012. febr. 23. 12:17
 5/7 A kérdező kommentje:
A régi dokim,két éve mondta ezt( hozzáteszem,hogy a cisztákat sem vette észre,pedig még én is láttam az ultrahangon...),de én sokkal jobban bízok a mostani dokiban(remélem nem fogok csalódni).Egy régebbi leletemen 25,8 a progeszteron,az endokrinológus szerint ez kevés ahhoz,hogy baba legyen...
2012. febr. 23. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Első és második: closty és merional, sikertelen

harmadik és negyedik: closty és puregon, sikertelen

Volt rendesen peteérésem, éreztem is, de mégsem sikerültek.

Minden eredményem jó volt, nem értette egyik dokim se, miért nem sikerült.

Végül rájöttem, miért nem sikerült. Lefogytam, mindent betartottam, csak belefáradtam és csaltam a diétában és a mozgásban. Az utolsó inszem utáni hónapban keményen rágyúrtam a 3as kezelésre, hogy fogyjak még. És ekkor mindenfajta segítség nélkül megfogant a kisfiunk.

17hetes pcos kismama

2012. febr. 23. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Hja, az endokrinológus jobban ért a hormonokhoz. Ez az érték azért azt jelenti, van peteérésed. Drukkolok!
2012. febr. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!