Inszemináció előtt hány napos "önmegtartóztatás" szükséges a férfinak?
3-5 napos önmegtartóztatás után az inszemináció előtt maximum 2 órával nyert
friss ondót a páciens steril edényben (ezt előzőleg adjuk) hozza magával, melyen
feltüntették a partner nevét, és a spermanyerés idejét.
Ezt találtam neked!
Gondolom voltatok előtte a pároddal kivizsgáláson...
Ha Ő rendben van akkor olyan nagy baj szerintem nem lesz!
Szia!
Látom, már nem teljesen aktuális, de azért leírom az én / mi esetünket...
Ikreink vannak, inszem-mel lettek. Ajánlották a 3 napos "pihit" de nem tartottuk meg. Előző nap reggel együtt voltunk. Amit viszont "javasolni" tudok, hogy ha netán nem sikerül,a köv. inszem előtt a párod egyen sok mogyorót, diót, mandulát...amit szeret. Bizonyított, hogy mind az ivarsejtek számát, mind pedig a mozgásukat kedvezően befolyásolja.
Sziasztok!Igen megvolt tegnap,minden rendben zajlott!Nem szóltak semmit arra,hogy együtt voltunk :-) Párom azt mondta (már bocsánat,hogy így leírom) hogy más volt az állaga,mint az eddigieknél,azt mondta többnek is látta és sűrűbbnek... Mégegyszer bocsánat,hogy így fogalmaztam! Ő nagyon érzi,hogy most fog sikerülni!És néha én is és NAGYON BÍZOM!!!NAGYON-NAGYON!!!!
Köszönöm a válaszokat és hogy így érdeklődtök utólag is!!!!Kitartást Nektek is,egyszer csak nekünk is sikerül :-D
Kedves 4. válaszoló!
Nektek hányadik inszem volt sikeres?
Köszönöm a tanácsokat,úgy lesz!De lehet,hogy már nem kell megfogadnunk :-) Ő amúgy nagyon szereti a mogyorót és ezeket az olajos magvakat szerencsére!!
Szia!
A 4. inszem sikerült. Tapolcán. 3 tüsző volt ami "szuper" méretű volt, illetve 2 kisebb." ebből " lettek az ikrek. Fiú-lány páros. Most ismét babát várok, de most spontán sikerült. Mogyi evés mellett, PG 53 minimikroszkóp segítségét is igénybe véve. Elsőre sikerült. Most 23 hetes vagyok.
Gratulálok ez fantasztikus :)))) Irigykedve olvastam soraidat!Én egyszer azt olvastam valahol,hogy átlagban a 3.-4. inszemináció a legsikeresebb... Hogy van-e benne valami nem tudom!Az én barátnőméknek is a 4. sikerült,szintén fiú-lány párosítással :))
Nagyon vigyázz magatokra,minden jót kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!