Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esélye...

Szerintetek mennyi az esélye hogy baba?

Figyelt kérdés
január 23.án volt meg a menzeszem. január 30.án kiszakadt a gumi, ezért 31.én kelett bevennem egy 72 órás tabit. utána február 5.én elkezdtem barnázni, de csak pár napig (4 nap kb.) szóval eggyáltalán nem véreztem, csak barna folysom volt. 28 naposak a ciklusaim, és akárhogy is számolok már megkelett volna jönnie de semmi. olyan furcsán érzem magam, álandóan aludni tudnék, a cicijeim fájnak, meg néha a petefészkemnél érzek szurkálást, de azt tényleg csak néha érzem. Pénteken tudok csak elmenni dokihoz, de kiváncsi lennék azért rátok is hogy szerintetek mennyi az esélye hogy baba van?
2012. márc. 6. 16:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki kérdezte hogy most akkor akarod-e a babát!

Most azt írod el vagy keseredve!

Mégis mitől?

Most vagy én vagyok a hülye,de én már nem értem!

Már hamarabb is feltűnt hogy nem egészen tiszta amit írsz,azért is kérdeztem rá!

Írod gumival védekeztetek és ráadásul 72 órás tablettát is vettél be!

Ne haragudj de nekem ez maximálisan evidens azzal hogy nem akarod a babát!

Most meg már majdnem hogy szurkoljunk is hogy terhes legyél?Most itt hol az összefüggés!

Nekem még mikor nem próbálkoztunk volt hogy "lehet becsúszott" és én AKARTAM a babát tehát eszembe nem jutott bevenni 72 órásat!

Nagyon remélem hogy nem vagy terhes,mert a 72 órás nem biztos hogy jót tett a babának!

Ha babát akarsz akkor tessék rendesen próbálkozni és nem butaságokat csinálni!

Egyébként szerintem nem vagy terhes a teszt már kimutatta volna!És a barnázás meg a késés valószínű a tabletta "jótékony" hatása!

2012. márc. 12. 20:47
 22/22 A kérdező kommentje:
sziasztok! sajnos ma hajnalba megjött....kedves utolsó:) értem hogy mire gondolsz.... ha szeretnék babát, akkor miért vettem be 72 órásat??!! hát az az igazság hogy 2010 novemberében elvetéltem, ezért nagyon féltem attól hogy ha most becsuszik a baba, megint valami baj lesz, és még egyszer túl kell élnem egy ilyen fájdalmat.... nagyon szeretnék babát, de irtó módon félek...most hogy ilyen régóta megint nem jött meg, kezdtem reménykedni hogy hátha....mert az előző terhességemnél is 8 hetesen a teszt ALIG mutatta ki azt a bizonyos második csikot....mivel ma hajnalban megjött, így már biztos hogy nincsen baba...ugy hogy szerintem még egy kis idő kell, hogy túl tudjam magam tenni a vetélésemen, hogy ujra tudjunk élesbe próbálkozni, és ne az legyen bennem hogy "úristen mi lesz ha megint....?" bocsának ha véletlen kuszán irtam valamit, és nem értesz belőle valamit nyugottan kérdezz, és válaszolok :) szép álmokat nektek
2012. márc. 13. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!