Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esélye...

Szerintetek mennyi az esélye hogy baba?

Figyelt kérdés
január 23.án volt meg a menzeszem. január 30.án kiszakadt a gumi, ezért 31.én kelett bevennem egy 72 órás tabit. utána február 5.én elkezdtem barnázni, de csak pár napig (4 nap kb.) szóval eggyáltalán nem véreztem, csak barna folysom volt. 28 naposak a ciklusaim, és akárhogy is számolok már megkelett volna jönnie de semmi. olyan furcsán érzem magam, álandóan aludni tudnék, a cicijeim fájnak, meg néha a petefészkemnél érzek szurkálást, de azt tényleg csak néha érzem. Pénteken tudok csak elmenni dokihoz, de kiváncsi lennék azért rátok is hogy szerintetek mennyi az esélye hogy baba van?
2012. márc. 6. 16:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
sziasztok! voltam dokinál, de még semmit nem tudok:( az aszisztens nő csinált egy tesztet, ami negatív lett, de az orvos megvizsgált, és ő azt mondta hogy nagyon gyanús neki hogy baba van. hétfőn vissza kell hogy menjek. Az ambulás lapra státuszként ezt irta(amiből nem sokat tudok kivenni): "Ép portio hátul, nagyobb, puhább, gömbölyű méh bellül, anteflexioban van, környezete szabad." valaki kitud ebből venni valamit?
2012. márc. 9. 16:16
 12/22 anonim ***** válasza:

Egy kérdést feltehetek neked?

Te most akkor szeretnéd a babát?örülnél neki?

Ne értsd félre a kérdést,csak érdekel!

2012. márc. 9. 17:51
 13/22 A kérdező kommentje:
hát ha most ugy alakulna hogy baba van, akkor igen szeretném. :)
2012. márc. 9. 17:57
 14/22 Szandy89 ***** válasza:

Én szerdán voltam dokinál.

7 hetes vagyok. a kis magzatom tisztán látszott. 5,6 mm és dobog a kicsi szíve!!

Nemtudom mennyi idős lehetsz,de már látnia kellet volna sztem!

2012. márc. 10. 12:32
 15/22 Szandy89 ***** válasza:

ja.bocsi most olvasom!

Nekem is január 23.-án jött meg az utolsó menszim!!

Akkor olyan idős lehetsz mint én,de akkor már a dokinak tudni kéne,hogy mi van!

2012. márc. 10. 12:34
 16/22 A kérdező kommentje:
de nem voltam uh-n mert azt mondta hogy még ugyse látszana semmi. Holnapra rendelt vissza, kell vinnem reggeli első pisit. gondolom csinál tesztet, és azt mondta hogy ha az is - lesz, akkor ad gyógyszert ami meginditja a menstruációt, viszont anyukám azt mondta hogy azt majd csak az után szedjem be, miután csinált egy hüvelyi uh-t, mert nagynénnémel ugyan ez volt anno, bevette a gyógyszert, és a kis fia nyúl szájjal és szellemileg betegen született.... :(
2012. márc. 11. 10:33
 17/22 Szandy89 ***** válasza:

Engem migvizsgált aztán uh-t csinált. Hüvelyit!

Írj holnap,hogy mi a helyzet.Szorítok!!! :)

2012. márc. 11. 11:17
 18/22 A kérdező kommentje:
mindenképpen irok, és tényleg szorítsatok!!!! csajok nagyon izguloooook :):):):)
2012. márc. 11. 19:16
 19/22 A kérdező kommentje:
halihó:) Na hát ma se tudok többet :\ a vizelet sugaras teszt, ismét negatív, de vettek vért, és szerdán kell vissza menjek az eredményért....komolyan mondom már teljesen elvagyok keseredve.... :(
2012. márc. 12. 18:54
 20/22 Szandy89 ***** válasza:

ne keseredj el! ha nem jött meg a menszid akkor még mindíg van esély!!!

Hátha szerdán többet tudsz!!

Én még mindíg szorítok!!! :)

2012. márc. 12. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!