Kinek, hányadik inszemináció sikerült? Kérlek, bíztassatok, nagyon el vagyok keseredve.
A barátnőméknél 3.ra sikerült, igen ám..de nem egyedül jött a babó. 3 kicsilány volt a pocakjában, akik ma már lassan 2 évesek, és ahányan vannak, annyi felé szaladnak. Nagyon fontos(tudom, hogy nehéz), de ne akard annyira, ne görcsölj rá. Élvezd a mindennapokat, a párodat, az együtt töltött időket, stb. Mnejetek el egyet nyaralni, ha tudtok. Feljtsd el ezt a baba-gondolatot. Meglátod, akkor fog jönni a kicsi, amikor nem számítassz rá.
Tapasztalat: 23. héten megindult a szülés az ikreimnél, sajnos nem maradtak meg. Teljesen összetörtem. Majd egy év múlva ismét terhes lettem, akkor pedig elvetéltem. A doki azt mondta, hogy ne is próbálkozzunk, mert úgysem tudom kihordani. Ő tanácsolta, hogy ne görcsöljünk rajta. Eltelt 2év, és tényleg :) Ő ma már 6éves nagyfiú, és nemsokára jön a hugica :)
Sok sikert kívánok, és nagyon sok kitartást :)
Szia!
Nekünk is volt 4, de nem sikerültek. Mi is feladtuk, megterhelő volt anyagilag és lelkileg egyaránt. Majd az utolsó inszem után elutaztunk 2 hétre és onnan már 3an, vagyis 4en jöttünk haza. (Már van egy nagyfiunk.)
El sem akartam hinni, hogy sikerült. Már a 19. hétben járunk, újra kisfiunk lesz. És tervezzük a harmadikat.
Mi 2,5 éve próbálkoztunk, mire sikerült.
Van valami nőgyógyászati problémád, ami indokolja az inszeminációt? Petevezetékek átjárhatók?
Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!