Árthat-e a rákszűrés a terhesség nagyon korai időszakában?
Figyelt kérdés
Illetve ha menzesz előtt vagyok, és akkor kell mennem rákszűrésre bajt okozhat-e? Tudom buta kérdés, de bármikor lehet baba, és most pont úgy jön ki, hogy rákszűrés most lesz.2009. jún. 9. 11:26
1/5 anonim válasza:
Akinek nem volt rákszűrése a teherbeesés előtt bizonyos idővel (1 vagy fél év), annak az 1. vizsgálatok között ezt is megcsinálják. A menses előtt se okoz gondot, nyugi!
2/5 anonim válasza:
Nekem első alkalommal,mikor megállapították a terhességet,akkor a doki meg is csinálta.Úgyis esedékes lett volna.
3/5 anonim válasza:
4+6 hetes voltam amikor megállapította a doki a terhességet és akkor csinálta meg a rákszűrést is. Azt mondta nem lesz semmi baj ne aggódjak.
4/5 anonim válasza:
nekem is rögtön, az első vizsgálatnál megvolt a rákszűrés. 5 hetes babás voltam akkor
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! ... "Félidő" után megyek a dokihoz - bár elviekben h van vagyis lesz végre babuc, akkor még kapcsolatban sem áll velem egy pár napig.
2009. jún. 10. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!