Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teherbeesés, kicsi terhesség...

Teherbeesés, kicsi terhesség időszakában szabad hajat színezni?

Figyelt kérdés
Próbálkozunk, de még nincs baba. Viszont késztetést érzek más színű hajra és beszínezném ezért. Szerintetek szabad ezt vagy csak a festés nem ajánlott?
2009. nov. 15. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szabad, nem hinném, hogy bármiben is befolyásolná a teherbeesést és a babának se árthat. Nem mindenkinél készül a baba tudományos szempontok szerint, sokan nem is figylik, hogy mikor esnek teherbe... akkor meg ha épp kiderül, hogy babát várnak, mit tegyenek??? Bocs, hogy kicsit keményebben fogalmazok, de szerintem ennyire nem kell odafigyelni minden apróságra, mert akkor levegőt se vehetünk, ha babát szeretnénk vagy kismamák vagyunk.
2009. nov. 15. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Fogalmazz nyugodtan keményen, úgy is értem. :))

régebben voltak olyan hajfestékek -én nem vagyok mai csibe - amiket nem lehetett, mert a fejbőrön keresztül felszívódtak a szervezetbe..:)) de akkor ez már a múlt és itt is korszerűsödtek a dolgok :)))

régebben, ezért aki terhes volt, csak hennás festéket használhatott

de a színezés az jóval fínomabbb szer

köszi a gyors válaszod!

2009. nov. 15. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, szabad
2009. nov. 15. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A mai festékek legtöbbje ammónia mentes, így nyugodtan használhatod :)))
2009. nov. 15. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is nagy késztetést éreztem a terhesség alatt, hogy beszínezzem a hajam. De nem mertem bevállalni, pedig csak ammóniamentes színezőről lett volna szó. Minden esetre azt vedd figyelembe, hogy ha még teherbeesés előtt festesz is, már útban lehet a baba az idő szerű következő festésnél, na akkor kell eldöntened, hogy mennyire kockáztatsz.
2009. nov. 15. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Csak színezésre gondoltam, a festés az nekem most túl sok lenne. A párom így is "őrjöngeni" fog...ezért meglepetés lesz....ha lesz.

DE fura! Miért van bennünk ez az újítási érzet vajon?

2009. nov. 15. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Festeni is lehet, de jól szellőző helyen kell, ennyi az egész. Én terhesen végig festettem, havonta - muszáj volt, mert nagyon őszülök.
2009. nov. 15. 16:40
 8/8 anonim válasza:
Szabad, jól szellőztethető helyiségben, én olyan festéket használtam, ami ammónia mentes, végig a terhesség alatt.
2016. nov. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!