A terhesség melyik időszakában kell felkérni a magándokit, hogy legyen ott a szülésnél? 21 hetes vagyok, nem korai ez még?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 11:38
2/6 anonim válasza:
Én a 24. hét után kértem meg. Van, aki már az első látogatásnál közli, és ismerek olyat, aki a 30. hét után váltott dokit, és az újnak akkor mondta meg.
3/6 anonim válasza:
Én a 10. heti vizsgálaton tettem.. :)
Elég keresett doki és szerettem volna biztosra menni :)
38 hetes kismama
4/6 anonim válasza:
Én biztos voltam benne, hogy annál a dokinál akarok majd szülni, úgyhogy én már a 8. héten rákérdeztem, hogy akkor számíthatok-e rá a továbbiakban, és végig kíséri-e a terhességemet, egészen a szülésig!
Úgyhogy szerintem sem korai!
5/6 anonim válasza:
Én csak itt olvastam, hogy nem elég ha hozzá jársz, fel is kell kérni. Eléggé meglepődött, amikor mondtam neki, azt mondta, hogy ez természetes.
A második gyereknél az első alkalommal megkérdeztem, hogy amikorra ki vagyok írva tervez-e valami nagy vakációt. Azt mondta, hogy előre láthatóan nem. Szóval ebből már egyértelmű volt.
6/6 anonim válasza:
Szerintem fontold meg,hogy kifizetsz-e egy csomó pénzt azért,hogy műszakon kivűl ugrasszál egy orvost fáradtan,vagy megelégedsz az űgyeletessel aki valószinűleg pihenten kezdte a műszakját és a társadalombiztositó fizeti,nem Te.És semmi biztositék nincs arra,hogy a felkért orvos ügyesebb,mint az ügyeletben lévő,úgyanúgy orvosiegyetemet végzett szakember.A párod legyen melletted és biztonságban érezheted magad,hidd el vigyázni fognak Rád,hiszen ez a dolguk.Én két gyereket szűltem úgymond ingyen,de ha azt vesszük én is fizetem a társadalombiztositást,igy megfizettem a szolgáltatást.A mai nők ezzel nincsenek tisztába,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!